Silver Mysteryyy Mysteryyy Ben İnstagramdan uniqorn diye bir sayfa var. Oradan aldım çok memnun kaldım.Web siteleride var detaylı ürünleri ordanda bakabiliyor baskını rengini seçebiliyorsunuz.
Nihanak Mysteryyy @pulibere sayfasindan yaptirdim cok.cok da memnunum benim tavsiyemle 2 3 arkadasim da yaptirdi memnun.kalmayan da yok. 😍 fiyati da uygundu. 10 parca hastane cikisi 120 tl ye yaptirdim 😊😍
Prettymomy Meryemabf bende ordan sipariş etmeyi düşünüyorum. Nasıldı acaba, kaliteli mi? Ben kılın doğum yapacağım çok ince bir dokusu var mı? Çok teşekkür ederim 🙏🏽🙏🏽
Meryemabf Prettymomy evet çok güzel ben çok beğendim petek dokulu organik ve penye organik var ben petek dokuluyu seçtim kumaşlar stamdart kalın olmuyor zaten benimkide ekim kış bebeği battaniyeye sarılı geziyolar yeni doğunca bir süre
_busra İnstagramda Uniqon.tr diye bi sayfa var bende bu hafta ordan sipariş edicem. Çok kaliteli duruyo ürünleri siz de bakın isterseniz 😊
Aylingizem İnstagram @angelbtk den sipariş verdim hem melek kanatlı kıza da erkeğe de oluyor hemde isimli aşırı güzel bir takımdı bence bakın ben bayıldım
thesummerofkatya Uniqonu tavsiye ederim ben de. Hem çok kaliteli hem de şık. Bir de çok güzel bir bez çantada göndermişlerdi siparişimi.