Nuraslanklc Canannncan benimki de öyleydi değişti gibi geldi şimdide bilmiyorum onunla oturup konuşmadan içim rahat etmeyecek sanırım
BGLM Nuraslanklc kabul etme canm bn tek yatamam dee zaten aksama kadar yalnızım bide geceleri mi sensiz kalım dee
Ahmer0412 Nuraslanklc bende kocam kanepede falan uyuya kalınca üzerini örtüp usulca yatağa kaçıyorum 😂😂 sonra ne mi oluyo en fazla bi iki saat sonra uyanıp yanıma geliyo 😒 benim kinden gerçekten bensiz yatamama durumu var aslında oda farkında benim zorlandigimin her seferinde tamm söz ben içerde yatıcam diyo sonra akşam bi bakıyorum dibimde 🤷♀️ yani ama ben istiyorum tek yatayım rahat rahat neyse ki son 17 gün dayanicam artık ilişki dersen bir buçuk aydan fazladır bizdede yok ben yanaşmıyorum oda zaten fil gibi olduğum için isteyemiyo
Yavuzum1202 Eşimde deli yatar beni uca kadar getirir düşmekten cok kurtuldum 9 aylıkken sonra kendim gittim başka yerde uyudum oğlum oldu onunla uyudum sımdı adam sere serpe uyumaya alıştı rahat bırakmıyor bacaklarını vuruyor arada bide horluyor arada Kışın beraber yatıyoruz ama yazları o ayrı ben ayrı ya alıstırmıcan yada güzelim yatağı unut
Nuraslanklc Adelina ne güzel ya ben sarılıp yatacak kadar rahat edemiyorum çok rahatsızım geceleri inşallah bebekten sonra düzelir😞
zcolak Nuraslanklc kıyamayıp bir şey demiyoruz ya aman uyusun falan diye dememek lazım valla. Allahtan bizimkinin öyle oyundu telefondu gibi alışkanlıkları yok. O anca çalışsın. 😂
Kumsalinannesii Nuraslanklc ilk hamileligimde tekmesini yedim çok deli yatıyordu öyle yaparsam vur acıma demişti çok gülmüştüm 🤣🤣 şimdi kovuyorum sen git dio ☺️☺️ Seninkiside korktuğundan diyordur rahat et DİE diyordur tedirgin yatıyorsa bide normal ☺️
Yavuzum1202 Kumsalinannesii benimkinde beni uyandır dıyodu uyandırınca ne uyandırıyorsun dıyo uca gelırdım kaysana bütün yeri kapmışsın dıyodu en sonunda bende uyku sersemi kaydım bi ayağım yerde bi ayağım havada kaldı uyanıp bide bana kızıyor beni neden dinlıyosun dıye sonra o gitti ben tek yattım sonra ben gittim o kaldı
Eslina Nuraslanklc yok canım olmaz ya benim eşim kızımdada aynen böyle yaptı aldatma olmafı şimdi bu ikinci bundada teklif etti sen kızınla yat gece horluyorsun ben kızımın yatağında yatarım dedi 😂😂
Berdogan 3 yaşında kızım var bizimle yatıyor malesef yatağını istemiyor 32 haftalik oluyorum ve zorlanıyoruz haliyle 3 kişi.. Ben diyorum salonda yatayım diye ama hayır diyor aksine istemiyor
Eslina Nuraslanklc aksine dahada düşkün oluyor benim eşim hamileliklerimde gün içinde elli kere arar bebek tekmeliyormu diye aksam eve geldiğinde yemekten sonra sen dinlen ben kızımla biraz oynicam yanına yatırım çayımı demle başka bişeye karışma diyor hatta dün evi süpürdüm ye dünya kadar azar işittim ben gelince yaparım diye ama doğurana kadar tabi😂😂
Burc91 defne55 kesinlikle bizde ayniyiz, asla ayri yatamayiz, birimiz uykuya gidecekse digerimizde gidiyor , onsuz uyumam mesela asiri alistim yatakta asla uyuyamamm😂
Ilknur_emin Burc91 ben 1 yıllık evliyim hâlâ alisamadik çünkü haftada 1 gün geliyor eve 1 gün beraber uyuyoruz bende hergun beraber olmak istiyorum
Ilknur_emin Nuraslanklc yok kuzum niye soğusun sen onun bebeğini taşıyorsun hem dogumdan sonra kilolar verilir catlaklarada yapacak birşey yok hem eğer bu durumdan erkekler soğuyor olsaydi inan 9 ay ilişki yasağı olan insanların evlilikleri biterdi merak etme yani koruma içgüdüsüyle uzak duruyordur
online_mom Nuraslanklc bence alakası yok böle şeylerin.benim eşiminde odası var evde kayıt yapıyor geç uyuyor.bazen uyandıgımda başka odada uyumuş oluyor.hamile degilkende böleydı.böle şeylerin soğumakla alakalı oldugunu dusunmuyorum.arkadasımın eşide salonda tv karsısında uyumayı sevıyormus.
Birkucukumut Nuraslanklc ya bak öyle bişe yapmaya hakkı yok kusura bakma karnında buyuyecek burnunda buyuyecek iyi gun kotu gun demedı mı esın ama emın ol begenıyordur sadece gece carparım dıye korkmustur 😥 bence öyle ama tatlı dılle soyle sana ihtıyacım varfılan de bendedogumdan sonra dıyorum esıme dogumdan sonra sana ihtiyacım var lutfen ayrı yatmayakım dıorum 9 ay bana dolunmadan yasadın 40 gunde yasarsın heralde dıyorum😅😅 oyle deyınce guluyor haklısın dıyo sadece ama emınım kı kayınvalıdem fılan aman ayrı yatın dıyecekler ama arkamda durmasını istiyecem hatta bu konuyuda bugun acıcam ona valla kımse kusura bakmasın kocamla ayrı yatamam birileri memnun olcak dıye
Deletedmom2224 Nuraslanklc sizde kararınız kesinmiş gibi davranın başka yerde yatmaya kalkarsa sizde yanına gidin 😊 doktor kontrolüne beraber gidiyorsanız ilişki için doktora danışın onun yanında yada ben doktora sordum sıkıntı yok dedi dersiniz 😊 erkekler olayın pek içinde olmadıkları için çok endişeli oluyorlar