Sezenn01 Kızlar vajinada mantar olanlar nasıl geçirdiniz doktorum fitil verdi ama ben kullanmak istemiyorum başka bişe veremem dedi sizin çözümleriniz ne oldu
Nurr Sezenn01 iç çamaşırini utuleyerek giy canım birde o fitilleri kullan derim ilk hamileligimde çok çektim
Gizemabc Sezenn01 ben elma sirkesiyle arada siliyorum. Bayagı yakıyor; ama bence etkili. Buradan da çok kadın bu şekilde önermişti
EkimAnnesi1 Sezenn01 ya bendede oldu 3-4 gündür çok kötüyüm banada krem verdi travogen diye biraz rahatlıyor sonra yine aynı elma sirkesiyle temizlik yapıyorum felan ama hiç bişey rahatlamadı şuana kadar 😣
Alizaman Sezenn01 evet kesinlikle kullanma.zaten bende günlük ped qaşıntı yaptı.iç çamaşırını temiz tut papatya çayıla da sile bilirsin.elma sirkesi,tuzlu su da iyi geliyormuş.bide kesinlikle kaşıma.doktorum bebek var doğum sorası bi şey yapabilirim dedi
zhrgzl Sezenn01 kesinlikle tetikliyor hatta o da sebep oluyor. Kullanmayı bırak derim canım. Sık sık iç çamaşırını değiştir. Sabah akşam mesela.
Minikmucizemizz Gizemabc elma sirkesini nasil yapiyosunuz benimde oldu sanirim bi kac gundur kaşinti var birde geciriyomu
Gizemabc Minikmucizemizz makyaj temizleme pedine elma sirkesi döküp o pamukla dış genital bölgeyi siliyorum. Ama dediğim gibi yakıyor. Daha az yakmasi icin suyla karistirip surmek daha dogru olur bence bir daha oyle yapacagim. Evet mantari geciriyir
Elif_murat Bana da mantar var dedi, fitil verdi. Üç gün arayla kullan demiş ben üç gün peş peşe anladım öyle kullandım 🙈🙈 kontorle gittiğimde bişey olmaz dedi. Ve mantar siğile dönmüştü. Onun içinde art de huile eczanelerinden karışım yaptırttı. Onu kullandım 15 gün ve geçti çok şükür 🙏🏻🙏🏻 Kullan fitili canım korkma
Mlssa Sezenn01 Canım geçmiş olsun ben de de olmuştu hamileyken,sirkeli ılık suyla yıkadım 2 güne azaldı ve düzeldi
Hazelkrnz Sezenn01 mantar enfeksiyonunu saglikli atlatabilmen icin fitili kullanmalisin.Onun haricinde gece yatarken elma sirkesi ve suyu karıştırıp makyaj temizleme pamuguyla tampon yapar gibi temiz temiz sür. Iç çamaşırı ütüle giy.Sicak suyla ve ya ılık suya tutma sakın o şekilde daha fazla kuruluk yapar ve kaşıntıyı tetikler.
Sezenn01 CemrePektas aylık kontrolümdü doktoruma bu sıkıntım olduğunu söyledim fitil yazim dedi ben istemediğimi başka bişe yazın dedim oda fitilden başka bişe yazamicağını belirtti ama yinede yazdı doktor
rukiye-02 Sezenn01 bende de aynı sorun vardı aile hekimine gittim zalain diye bi krem verdi bende işe yaradı
Fasulyee54 Belki çok hijyenik gelmeyebilir ama kücük tuvaletinizden sonra peçeteyle kurulayıp kalkın yıkamayın. Zaten fazla temizlikten oluşan birşey. Ben kaç doktor gezdim kullanmadığım fitil ilaç kalmadı en son bu şekilde hafifledi. Ve geçti. Pedinizi kotex kullanabilirsiniz diğerlerine oranla daha iyi
Ftmemne Sezenn01 zaten fitil tedavi için değil mi? Eğer kullanmasanız dahada ilerler. Bende kullandım. Herhangi bir sorun olmadı.