Aksaanuuur Hanımlar henüz 6 hafta 6 günlük hamileyim ama erkenden karnım göğüslerim ve belimde çatlaklar oluştu erken değil mi sizce yaşayan varmı ?
Deletedmom139 Aksaanuuur dogum yaptim 22 gun olduvucudum türkiye haritasi gibi:)ama urmumdegil kizimicin deger fakat ben7 ayda catladim.baya erken seninki
SweetB Aksaanuuur çok erken başlamış yağlaman Ve çatlak kremi kullanman gerekiyor doğal yağlardan fayda olabilirsin madem yağı hindistancevizi kakao ve zeytin yağı bol bol masaj yaparak yağlaman bol bol su içmen ve kaşımaman gerekiyor
Aksaanuuur Mehtaponur yok gülüm aşırı derecede göbeğim var 77 kiloyla hamile kaldım 70 kiloya düştüm hiç beslenemiyorum diyebilirim ama çok ağrım oluyo göğüslerimde çatlayan yerde
Ilknur_emin Aksaanuuur tatlım cildine alakalıdır sürekli bebek yağı yada farklı bir nemlendirici kullan kalcana göbeğine göğüslerine
Turtaa Bende şimdiden sürmeye başladım vücudum çok kuru bebek yagı kullanıyorum 12 haftalık hamileyim çok şükür suan yok ama olabilir tabi ama seninki gercekten erken geldi bana vücudun sıkıdır belki ondandır bende 47 kiloyla hamile kaldım kilo degil olay
Mrvvv Aksaanuuur Kakao yağı+ Tatlı badem yağı ile daha fazla çatlamasını önleyebilirsin. Vazelin ve gliserin ile de daima vücudunu nemli tutarsan çatlakların ilerlemez canım