Dilaemrh Dünden beri geçmeyen tıkalı burun, onun yüzünden uykusuzluk, bugün onun getirisi halsizlik.. Arada kasıklarım da ağrıyor bugün.. Napmalıyımm😢
Umutherdaimvar Dilaemrh öncelikle çok geçmiş olsun burnunuza tuzlu su çekebilirsiniz hatta boğazınıza gargarada yapabilirsiniz doktorunuz uygun görüyorsa ıhlamur ve nane limon içebilirsiniz. Birde limon bal karabiberde boğaza faydalı
Hulyaozturk Dilaemrh okyanus suyu al canım eczaneden surekli sık biraz da olsa rahatlatıyor bende cok cektım
Suhedaa Dilaemrh hormonlar yuzunden burun tikanikligi bende hep oldu kasik agrisi olmamasi lazim dikkat et canim
Dilaemrh Guguk 20 haftalığım benim burnum daha önceki haftalarda kanamıştı geçti ama. Nefes alamamak mahvetti dünden beri.
Dilaemrh Umutherdaimvar Sağol canım. Dün tuzlu su, sirkeli su çektim vicks sürdüm biraz buhar soludum neler yaptım geçmedi. Normalde burnumda et de var. Nezle miyim bilemiyorum😢
Dilaemrh Suhedaa aslimutlu1 Guguk Hulyaozturk hllaltas25 Umutherdaimvar @Skn23 Ayakta çok durunca ayaklarınız şişiyor mu kızlar? Normal mi 20.haftada?
Guguk Dilaemrh Burun içindeki etler de hormonlardan şişiyormuş ne yazık ki. Bende ağızdan alıyorum bu sefer Boğaz gıcık oluyor. Doktor burun açıcı kullanabilirsin demişti ama almadım ben siz danışın isterseniz. Nane yağı falan rahatlatır ya da onları deneyin
hllaltas25 Dilaemrh hamilelikte burun tıkanıklığı oluyor dönem dönem bendede başlıyor bi kaç gün sonra rahatlıyorum
aslimutlu1 Dilaemrh hamileliğimin basından beri burın tıkanılıklıgım var . Alıstım galiba 😒 nasıl gecer bilmiyorum 🙄
aslimutlu1 Dilaemrh Abdest alır gibi burna su vere bilirsin gün içinde . Ben sabah uyandıgımda nefes alamadıgımı fark ediyorum . Burun spreylerinin zararlı oldugunu duymuştum, doktora danısmakta fayda var
Dilaemrh Guguk Et zaten var ben de hormonlarla daha da büyüyor heralde. Zaten burnumun kenarındaki kılcal damarlar bile nasıl belli oluyor hamilelikten beri. Neyse Allahım sağlıkla atlatalım doğuma kadar hepimiz🙏