Elisam 31.haftaya kadar ayda bir, 32-36 arasi 2 haftada bir, 36 dan sonra haftada bir olmali kontroller
SelinKutluErdoan Demir son zamanlar geçmiyorr 🙂) Allahım sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin 🙂
Demir SelinKutluErdoan Ami inşallah.Evet herkes öyle diyor herkes son haftalar geçmek bilmiyor diye ama olsun bebeğinize kavuşacağınız zamanın yaklaşması çok daha heyecanlıdır eminim🤗
Demir Melegimveben Sanırım 12 den sonra kontrolleriniz uzar sizinde.Genelleme hep böyle benimde o şekilde olmuştu🙂 geç olsunda hep güzel haberlerini alalım yeter ki❤
Melegimveben MelikeEvrenolu canım inan o kadar iyi anlıyorum ki en son 8+2 de görmüştüm bebeğimi doktorum 11. haftada gel demişti haftaya çarşambaya randevu aldım ama dünden beri içimde sıkıntı var bebeğim iyi mi diye bugün kalktım gittim içim rahat etmedi o kadar zamandır görmüyorum zaten😂😂 iyiymiş herşey yolundaymış 10. haftadaymışız mutlu oldum rahatladım evime geldim😂😂
Demir Melegimveben Hep güzel haberlerini al-alalım inşallah.Ben eminim haraketlerini hissetmeye başladığımızda bugün niye oynamadı ya da az teklemedi diye evham yaparız🙈
Melegimveben Demir aynen zaten 3 haftada bir çağırıyorlar ben dayanamayıp 2 haftada bi gidiyorum🙈 sağlıkla gelsinde beklemeye razıyım 😍🙏🏻🤰🏼
Melegimveben Demir aynen bi gün az hareket etsin hastanede bulurum kendimi 😂😂 ilk gebelik heyecanı var işte 🙈
YelizOkursoy Demir hep 4 haftada 1 di. 28.haftadan sonra 2 haftada 1 e düştü. 36 dan sonra haftada 1 oluyor.
Denizim Demir ayda 1 gidiyordum ama 20. Haftamdan sonra 3haftada bire dustu sonrasi nasil olacak bende bilmiyorum
mom2be Demir iki haftada bir bizim kontroller, bir muayene bir kontrol olmak üzere ayda iki kez görmek istiyor doktor
Afdemir Demir bendr 2 haftada 1 giderdim hep 16. Haftada gttgmde bebegimin suyu zalms dedi doktor 19 olcam gezmedgm doktor kalmadi 10 kere ultrasyna grdm 3 haftaya yakn olck. Ben ozellkle soruyorm girmeden hic bir zarari olmaz mecbrn takip edilmek zorndasn diyolr 😓 banada dua edin lutfen bebegimin suyu duzelsin 😓😓😓
Demir Afdemir Yaa kıyamam üzülme stres çok tetikliyor herşeyi.Soluna yatıp bol bol dinlenmen gerekiyormuş.Bir de havuç suyu öneriyorlar şiddetle ne kadar doğru bilemem çünkü bana dr um bebek suyunu kendisi yapar dedi.Rabbim yardımcın olsun inşallah🙏🏻