SerpilAkbulut Kizlar uygun fiyatlı bı site arıyorum kış hazırlıkları için baya bişey alicam için uygun bı site istiyorum bilen alışveriş yapanlar var mı????
Sakura-chan SerpilAkbulut dolap programını indir al direk . Kaliteli ama çok ucuza bulursun. 50 tl ye takip ettiğim pijama takımı 20 tl ye düştü hemen aldım
SerpilAkbulut Seymacandemirtasdemir27 yok canım 2 yaisndaki oğluma alicam yeni bebeye almicam erken dhaa
Tugbardm Enucuzbebekmarket di sanırım ama çok fazla istediğim gibi çeşit yok aynı fiyatlarda başka site bilen varsa benide bilgilendirsin
Sakura-chan SerpilAkbulut 2. Elde satıyor sıfır etiketli ürünlerde var. Mesela 150 tl lik takım hediye gelmiş bebeği giyememiş satıyor 50 tl ye birde pazarlıkta yapabiliyorsun
Esesen SerpilAkbulut genelde ikinci el satıyorlar dolapta. Ben şahsen ikinci el kıyafete karşıyım cilt hastalığı varsa diye giymem çocuğuma da giydiremem
gokalp_019 En ucuz bebek market kaliteli değil renklı kıyafetleri hep boya çıkarıyo smokin aldım bebeğe ilk yıkamada boyası çıktı kurbağalı takım aldım yeşil o da renk verdı.ucuz etin suyu kara oluyo valla pazar malı gibi 3 5 fazla verın iyisini alın