Elifbala Arkadaşlar eşimin tayini Ankara ya çıktı Sincan’da oturcaz Ankara da önerebileceğiniz devlet hastanesi ve dokturu hangisi lütfen cevaplarınızı bekliyorum. Hastane Sincan’da olmasa da olur.
ponciklerin_annesi Elifbala Ankara Sehir Hastanesini oneririm canim bende yenikente yeni tasindm oraya gidecegim
ponciklerin_annesi Elifbala Ilk defa gidicem canm sali gunu meryem ceyhan a randevu aldim eger memnun kalirsam , hep ona giderim , sehir hastanesini cok arastirdim ve baya iyi yorumlar aldim
Elifbala ponciklerin_annesi sonuçtan beni haberdar edebilir misin lütfen belki orda diğer hastalardan da bilgi alırsın haber versen çok sevinirim
Sultanozturk ponciklerin_annesi bende o doktordan randevu aldım Perşembe günü için salı günü nasıl olduğu hakkinda haberdar edebilir misiniz
ponciklerin_annesi Elifbala Tabiki canm Sali gunu ogleden sonra randevum var ondan sonra sanada bikgi veririm
GulinMert Elifbala Şehir hastanesinden çok memnunum. İki defa gittim iki farklı doktor ikisi de çok iyiydi
Zeynepdefne23 Elifbala yanlis yazdim oneririm yazacaktim. Ben gataya gidiyrm gayet memnunum bi sıkıntı yasamadim kac haftaliksin 20. Haftadan snra almiyrlar cnm