Deletedmom00170 merhaba arkadaşlar bazı sorularım var Bu test kağıt ince mi yani birşey mi? doğruluk payı nedir? neler bilmeliyim yardımcı olurmusunuz?
superrmomy Deletedmom00170 canım ben kullandım once Allahin izniyle sonrada bu testlerde yumurtlama gününü tespit ederek gebe kaldim 🤲
Nursubasi Deletedmom00170 canım bende o testle hamile kalmıstım asla bozuk cıkmıyor ıcınden çok hassas ve güzel testler
BuMu Deletedmom00170 ovülasyon testi içinde en sevdiğim innovita ile iki kere hamile kaldım diğer testler yanılttı
Nurgulll_ Deletedmom00170 bende innovita kullandım ilk denemede hamile kaldım çok şükür çok hassas kullanabilirsiniz
superrmomy Deletedmom00170 canım cok ince kagit gibi birsey ama bu seni aldatmasin ben ilk siparis verdim korktum bu ne dandik sey dedim resim atabilsem gösteririm sana hassasligini inceligine kanma hassas bir test
Deletedmom00170 superrmomy kuzum googleye hızlı resim yaz ilk linke tikla fotoyu yukle en altta direk adresi var kopyala at buraya
superrmomy Deletedmom00170 https://eksiup.com/p/he149714ubfq Buda catladiktan sonra resimleri dogru atabildim mi gözüküyor mu
superrmomy Deletedmom00170 ben cok memnun kaldim 4. Denememde cok sukur guzel haberi aldim 5 haftalik hamileyim suan
Deletedmom00170 superrmomy evet kuzum geldi cok şükür maşallah ben aldım ama reglime 12 gün var hala yok boş çıktı
superrmomy Deletedmom00170 kuzum yumurtlayla ilgili bi problemin yoksa pko gibi cok guzel bir test ben kac kere kullandim her seferinde yakaladim üstelik sivi almamaya ve saatlerede dikkat etmedim
Nursubasi Deletedmom00170 instagramda bir gebenin günlüğü var onun testleride cok güzel aynı innovita gibi ondanda alabilirsin