Muallimehanim Şükür ki bugün hazırlayabildim çantamı 😅 Biraz tembel çıktım galiba 🤪 Gelelim çantama neler koyduğuma. Eksik bulduğunuz şeyler olursa lütfen yazın🤓 Bebeğim için; (Ben hastane çıkışı almadım. Çünkü ebe arkadaşım var her zaman hastane çıkışının gereksiz olduğunu ve hepsini giydirmediklerini söyledi.) 🧚🏻♀️Yenidoğan en iç zıbın 2 tane 🧚🏻♀️Normal zıbın 3 tane 🧚🏻♀️Alt üst takım 3 tane 🧚🏻♀️Takımların her birinin şapkası,eldiveni,önlüğü,çorapları. 🧚🏻♀️Süslü kızıma bandana 🤪 🧚🏻♀️2 tane pamuklu battaniye 🧚🏻♀️Bir tane nohut battaniye 🧚🏻♀️15 bebek bezi 🧚🏻♀️Temizleme pamuğu 🧚🏻♀️Islak mendil 🧚🏻♀️Sudocream (pişik kremi) 🧚🏻♀️Emzik 🧚🏻♀️Biberonu koyup koymamakta hâlâ kararsızım 🥴 🧚🏻♀️Puset 🧚🏻♀️Puset örtüsü Gelelim bana ; 🥳Emzirme atleti 2 tane(Emzirme sütyeninin gereksiz olduğunu söyledi birçok kişi. Hem atlet hem sütyen zor oluyormuş) 🥳Depend 🥳Lohusa külodu 4 tane 🥳Yarım atlet şeklinde aldığım sütyen. (Hastaneden çıkarken belki giyerim.) 🥳 Göğüs ucu kremi. 🥳Göğüs pedi. 🥳1 tane gecelikli lohusa takımı 🥳1 tane normal pijama lohusa takımı 🥳Pamuklu çorap 🥳Terlik 🥳Hastaneden çıkarken giyeceğim kıyafetler. 🥳Diş macunu,Diş fırçası,kokusuz deodorant. 🥳Lohusa tacım.( Terliği hastaneye getirmek konusunda kararsızım. Evde giyerim diye düşünüyorum🤔) 🥳 Tesettürlü olduğum için şalım. Benim çantam bu şekilde 🤓 Unuttuğum ya da gözden kaçırdığım birşey varsa yazarsanız sevinirim. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum 💖💖💖
Prensesgeliyor Muallimehanim bende 35+4 hastane çantasına koyduklarimz adetlerine kadar aynı ama ben ek olarak biberonu koydum
Kevser_29 Muallimehanim ben de haftaya hazirlayacam benim yaptigim listeyler ayni ben sadece depent yerine pet yazdim terlik süslü beyaz terliklerden mi alicaksiniz normal bildigimiz terlikler mi
Prensesgeliyor Muallimehanim bu ikinci doğumum olacak ilkinde lazım oldu o yüzden ilk koydugum şey oldu diyebilrim
Muallimehanim Prensesgeliyor Ne gibi lazım oldu? Benim ilk doğumum tecrübesizim maalesef. Yani bebek emmedi mi sağıp mı verdiniz?
Prensesgeliyor Muallimehanim evet emmedi sutumde gelmedi sagdik ama gelmedi sezaryen olmuştum 36.haftada o yüzden şekerinin düşmemesi için mama vermek durumunda kalmıştık
Muallimehanim Kevser_29 Hastanede normal terlik dedi herkes. O süslü olandan var ama hastaneye götürmeyi düşünmüyorum. Evde giyerim zaten bornoz terliği gibi😂
Denizbozok Peki ebeye vereceğiniz kıyafetler neler? İç zıbın tulum bez battaniye şapka ve eldiven mi? Tulum yerine alt üst mü?
Muallimehanim Denizbozok Tulum zor oluyormuş o yüzden almadım çantama. Yenidoğanlarda en içe gitdirilen zıbın normal zıbını alt üst takımı eldiveni çorabı şapkası battaniyesi bunları vericem