GuelGltkn bebegim 13 günlük 7 gün göbek bagi düstü ertesi gün banyo yaptirdik kurumustu hic bisey yoktu göbekte bugpn altini degistirirken biraz kan gelmis zibinda ve göbekte vardi tamda hafta sonuna denk geldi yoksa bi saglik ocaginda ebeye götürürdüm kaynanam normal belki icerde kabul vardi o düstü biz görmedik diyo ama bilemedim bende basina gelen bilen var mi hastaneye mi götürsem acaba bilemedim fazla mi evham yaptim diye ilk kez anne ve tecrübesiz olunca evham yapmamak elde degil iste
Gizem_miros GuelGltkn k vitamin yapilmadiysa olur hastanede dogdugunda yapildimi benim ogluma yapilmadi ve kanama siziyordu goturduk yaptilar devam edince ikinci doz k vitamin yapildi ve ogun gecti duzeldi bi sordur
anapanda12 Benim bebeğimde de kanama oldu lekeleri iki gün devam etti doktorumuz normal demişti eğer bi seferden fazla olursa ka vitamini tahlili yapılırmış ben göbek bağına kantoron otu yağı sürdüm geçti bi daha tekrar etmedi
GuelGltkn anapanda12 sagol canim bende bi bakayim pazartesi asi icin saglik ocagina gidicez insallah ozamana kadar fszls kan gelmez
GuelGltkn Gizem_miros k vitamin yapildi hastanede asi defteri gibi bise verdiler orda yaziyo bi doz verildi diye 6 gün oldu göbek bagi düseli simdiye kadar kuruydu hic bisey yoktu kötü bisey degil dimi ksnamasi
Gizem_miros GuelGltkn cook kaniyorsa hic bekletme doktor bana sızıntı var dedi kanasaydi tehlikeli dedi mutlka gotur canim cokmu kaniyor
GuelGltkn Gizem_miros biraz zibinda kan vardi simdi glbek bagina baktim orda da kurumus kan var simdilik bisey akmamis daha
Gizem_miros GuelGltkn tamam canim buyuk ihtimal benimki gibi k vitamin yeterlo.gelmemis benimde gelmedi ikinci doz yapildi ogun den sonra iglesti col sukur
GuelGltkn Gizem_miros insallah canim ya yarin zaten hepatit asidi icin saglik ocagini gidicez söyleyim ona da baksinlar bi