11Nisan Arkadaşlar, 27 haftalık hamileyim. Bebeklerimden biri baş aşağı dönmüş. Serklajlıyım bir de. Henüz baskı falan yok ama çok tedirginim. Doktorum ayakta çok durmamamı tembihledi. Dikişler açılırsa diye korkuyorum. “Tekrar pozisyon değiştirir mi” diye sordum, “Zannetmiyorum” dedi. Böyle bir durum yaşayıp da bebeği tekrar makat pozisyonuna gelen var mı aranızda?
Deletedmom0033 11Nisan Bende 24 haftalıkken gittim bas asagı dedi ama dinlen ayakta kalma falan demedi bas asagı olması kötü mü doktoe hiç tepki vermedi hem özelde hem devlette
SweetB 11Nisan o haftalarda bebek her türlü pozisyona giriyor benim bazen baş aşağı bazen ya duruyordu sorun değil değiştiriyorlar
denizadaalpp 11Nisan bnde smdi sordum bnmkilerde hep baş asagi pozisyondalar ve degismedi hic doktr degiseblr dedi ama kotu bsy demedi erkn dogum olablrmi acaba
KevserFetullah Deletedmom0033 benim de en başından beri bas gelis hic degismedi su an 38 im hala öyle bana da doktorlar bi sknti olacagini demediler arkadas serklajli bnce ondan nolur nolmaz diye ayakta kalma falan demiştir