Badevehande Uyku setini yorganını ve battaniyeleri 4 posta yıkadım kıyafetleri örgüler ve penye battaniye ve nevresimler de 2 posta yıkandı ve daha ütüsü var 31+5
Lilensa Minikbebis ben 25 haftalığım bütün kıyafetleri yıkadım yerleştirdim ama ütüyü son aya bıraktım siz ne zaman isterseniz o zaman yapın farketmiyor yanii birazda eksikleri falan var mı insan daha detaylı görüyor öylece 😃
beyazguvercinim33 Minikbebis ben 33 haftada yaptım iyiki yapmışım çünkü şuan hiç yapacak durumda değilim sürekli ağrım var
[silindi] Minikbebis daha erken ben 36+4 üm daha dün yıkadım valizi henüz hazırlamadım bugün yarın onu yerleştircem ama benım bebeklerim son güne kadar duruyor herkesin bir olmaz hazırla zararı olcak değil ya🥰
beyazguvercinim33 Minikbebis erkek mi kız mı benim de 34+1 tahmini Doğum sezeryan olduğu için Ekim sonu Kasım başı sanırım
Rapunzel2019 Ben dolaplarımı içlerini temizledikten sonra yıkayıp ütüleyeceğim. Daha 28 haftalıgım.. Kızımın gardrobuyla ortak kullanacak kışlık yazlık yaparken dolabı dizenleyip yer açacagım, yıkayıp ütüleyip dolaba yerleştireceğim. Burası hala sıcak , kapı cam açık. Toz olsun istemiyorum.
Naz08 defne55 Alerji yapabilir bebeğe, iki kez durulasanızda deterjan kalıntısı kalabilir. Sıkıntı yaşamayın sonra. Bebeklerin cildi çok hassas çünkü.