Bsrkrgz Minikbebis 34 oldum dün başladım daha erken başlayanlar var ama bence bu haftalarda başlanmalı artık 3 4 posta çamaşır yıkayıp ütüledim neredeyse baya vakit alıyor
Melike35 Minikbebis ben 35-36 arası yaptım yani geçen hafta çok yoruldum eğer desteğin yoksa yap koy şimdiden Çantamızda hazırladım Çantaya ne koyduysam temiz poşete koydum Hastanede on kişi ellemesin diye
Minikbebis Meral1453 Suhedaakrs Bsrkrgz Melike35 ZalovaLeyla 20182019 Selufkaa defne55 Daha bişi almıcam artık sadece şampuanla bezi kaldı yarın yıkamaya başlayıp ütüleyeyim birde hangi deterjanı kullandınız kızlar
Suhedaakrs Bende 33. haftamdayım yıkayıp ütüledim şimdi de hastane çantamı hazırlıcam inşallah, zararı yok hazırda bulunsun herşey kafa rahat oluyor canım 😊
ZalovaLeyla Ben 28 haftalık hamileyim 2. kızım olacak Allahın izniyle ilk kızımın elbiseleri baya çoktu yeni gibiler çoğu. Bir kaç gün önce çıkardım hepsini yıkadım kuruttum ütüsü kaldı onuda yavaş yavaş yapıp hazır koyucam. Sonra insan ağırlaşıyor zor gelir diye şimdiden yapayım dedim.
20182019 ZalovaLeyla 2 cock olunca daha bilincli oluyrz🤭benm de kizim var smdi oglm gelyr ona aldm alir almaz yikayip utuledm snra zor olur 😊
ZalovaLeyla 20182019 evet ya ben ilk kızımda daha erken diye diye doğuma yakın anca yetiştirdim. Akıllandım şimdi 😊erkenden hazırladım sonra zor oluyor
Selufkaa 34 haftalık hamileyim 3 posta çamaşırı çıktı yıkadım ütüledim dolabını sildim yerleştirdim dün bitti şükür hepsi 🙏🏻 Çok ağırlaşmadan yap derim belki erken gelir ne olur ne olmaz
defne55 Minikbebis kendi kullandığım deterjanla yıkadım çok az koydum deterjanı iki kez durulama yaptım canım ayrı bi deterjan almadım ben
BirVeraAnnesi35 Minikbebis bende 33 haftalığım ptesi annem gelip hepsini halledecek ne olur ne olmaz dedi bende annemi dinliyorum bakalım şuan😊
Meryu 31 haftalığım bugün itibariyle valizimi hazırladım eşyalarını vs zaten halletmiştim çamaşır ütü yerleştirme vs. Hafta ilerledikçe çok daha zor olacağını düşünüyorum ne olur ne olmaz yapıyım dursun dedim zaten hepsi keselerde poşetlerde toz da kapmaz
Naz08 defne55 Alerji yapabilir bebeğe, iki kez durulasanızda deterjan kalıntısı kalabilir. Sıkıntı yaşamayın sonra. Bebeklerin cildi çok hassas çünkü.
Seliminannesiii Bizde bugun 31+5 iz yarın bi posta camasirlarini yikayip utuleyeyim diyorum, henuz dolabini almadik ama kendi dolabimdan bi rafı bosaltip oraya koyacagim dolabi gelene kadar, hem hevesleniyorum hemde canım sklyor evde oyalanmis olurum bu sayede aradan çıkmış olur 😊
BhrBrfn Seliminannesiii sizinle aynıyım gunumuzde aynı .Bır grubu daha once yıkamıstım utulemıstım bugunde son esyalarını yıkadım yarında utulerım tamam 😊
Berdogan Benimde 2. Kızım geliyor kısmetse. . Ilk hamileliğimde çalışıyordum 32. Haftada izine çıkınca yıkamaya ütülemeye yerleştirmeye başlamıştım. Sonrada tatile gitmiştik 15 gün 😁 tabi doğum ağustosa denk geldiği için böyle olmuştu. Şimdi kasım da doğacak kızım ve ben pazartesi 32 haftalik olacağım zaten çok kıyafet almadım sadece 2 tane 5li hastane çıkışı ve bir kaç yandan çit çitli zıbın aldım 33 haftalik olunca önce kızımın eskilerini çıkartıp neyi kullanabilirim ona bakacağım sonra yıkama ütüleme faslı başlar. Zaten yavaş yavaş kışlıklar çıkıp yazlıklar da kalkacak hepsi birden olmuş olur.
lalbrk Minikbebis canım ben 33+5 deyim. Dün yıkadım. Bugün de ütüledim. 33 den sonraya bırakmayın ağırlaşıyorsunuz diyorlardı haklılarmış. Zorlandım eğil doğrul derken. En geç haftaya da hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum kısmetse