DAC Ben kaç haftalık hamileyim bilmiyorum. Doktoruma bu ayın 16 sı yani pazartesi günü gittim. b-hcg 35 çıktı. Perşembe günü ise 2 gün önce 285 dedi. Ama ben geç döllenme olduğunu düşünüyorum. Çünkü adetime yakın 1 gün geçmesine rağmen 35 beta hcg düşük geldi ama çok şükür düzenli bir şekilde yükseldi. İlk hamileliğim. Kaç haftalıktır ? Daha önce de böyle bir post paylaştım. 👉🏻 4 haftalık bir gebelik olsa ultrason da görünmez miydi ?
Happy12 DAC baZen ultrasonda yani göbekten bakıldığında görünmeyebiliyor canım alttan muayenede görünüyor bilgin olsun biraz daha bekle bi hafta sonra inş görürsün içini ferah tut
Kubuuu1 DAC doktor ultrasonda görse dahi son adet tarihine göre siz takip edin son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplayacaksiniz doktor da onu soracak zaten
DAC Happy12 geç döllenme den kaynaklanıyor olabilir mi diye merak ettim bir de 43 kilo bir insanım göbeğim falan yok baktı zaten olsaydı görünürdü dedi. Ama 1 gün gecikme ile görünmez dedi
DAC Happy12 pazartesi günü aile hekimine gideceğim. Ulturasyon var mıdır bilmem ama inşallah görünür :)