Medine_1992 Iimran canım kafam iyice karıştı kimi uygun çok iyi dedi 6 milyara kimi çokmuş 😁banada uygun gelmişti ya instagram kullanmıyorum bilemedim
Medine_1992 Merve_osman https://eksiup.com/p/pq148355ub8x bu canım liste gereksiz birsey oldugunu sanmıyorum
Medine_1992 Merve_osman yani canım bakalım aldıkça görecez artık ilk olunca herseyi almak gerekiyor bakalım
CanNurdan Medine_1992 e bebekte olan bir arabayı internetten daha ucuza aldık almak istediğiniz Şeylerin listesini yapın internette araştırın 100-200 derken bayağı kar edersiniz bence
Medine_1992 CanNurdan canım eşim internetten güvenmiyor gidelim alıp gelelim diyo görüp almak İstiyorz İnternet daha ucuz tabi
CanNurdan Medine_1992 e bebekte bir arabayı beğendik görüp beğendiğimiz arabayı aldık karar sizin tabi
Hiranurhilal Medine_1992 ayy benim esimde tam tersi hep imt alir daha uyguna geliyor diye marka sina karar verdiysen guvenilir siteyse hic sorun olmuyor zaten iade sansinda uyor
Medine_1992 fadimeozbas canım ya İnternet alışverişini eşim istemiyor 🙄 ne istiyorsan belirle alıp gelelim iki üç seferde diyor indirim falan umrunda değil hiç
Eseenn Enucuzbebekmarket sayfasına bakabilirsin gayet uygun ve ürünleri çok kaliteli ben çok memnun kaldım ürünlerinden 😊
fadimeozbas @Medine_1992 Trendyolun iade şansı da var üstelik çok kolay ama bide arkadaşın dediği gibi a dan z ye 6 bin tuttuysa çok iyi bi bebek arabası 3,5 bi dolap beşik 5 zaten😏
Medine_1992 fadimeozbas canım ben bebek arabasını 900 TL alacam begendim beşiğim 900 TL şifonyer 600 gerisi iste bir sürü ıvır zıvır memur olunca oda yerine minik dijayn bir oda düşünüyorum seneye doğu var görev
fadimeozbas @Medine_1992 Yok indirim açısından demiyorum seçeneği çok fazla ne istersen var kaliteli üstünler ben carter’s ı çok beğeniyorum mesela yani çok avantajlı
Medine_1992 Hiranurhilal ne güzel benim eşim oldum olası sıkıntı yok der hep 😁😁 indşrim mindirim hak getire bana ayda 400 lira ver (sigara parası) geri maaşımla istediğini al diyo adam çok rahat ya
Esesen Medine_1992 benim dediklerim güvenilir hep alıyorum ve ürünler hep pamuklu ve kaliteli. Çok memnunum
Senazencir Medine_1992 6 çok değil mobilya beşiğiyle dolabını 3 e aldık sebep beşiğiyle bebek arabasına toğlam 1500 verdik halısı perdesine 500 verdik sadece bunlar 5 yaptı. Hastane çıkışı yaptırdım hastane çantası kıyafetleri battaneiyler ıvur zıvırr.. tabi herkes aynı şeyleri alacak diye bişey yok bizim ki bu şekilde oldu
sempatizm08 Medine_1992 6 çok gibi geldi bana,ben daha çıkmadım,hepsiburada ve trendyolda özellikle mega kampanya yapmıştılar,mustela nın ürünlerini almıştım.internetten de sağlam siteler var bakınmak lazım.e bebek biraz pahalı ama benim de aklıma gelen ilkyer
Medine_1992 sempatizm08 canum içinde hersry var ya e bebeğin o yüzden gidip toplu almak isteyenler için çok rahat bizde toplu almayı düşününce e bebek ilk ihtimal
Alarasel Medine_1992 ebebekde tekstil olark organik gzl ama fazla baskılı şeyler almayın yıkaynca çıkablr biz ordan almadk tekstili bi kaç parça dışnda pudra pişik kremi bebek bezi ıslk mendil vs onları aldk
sempatizm08 Medine_1992 toplu alınca tabi bi yerden almak mantıklı ama hesap yapmak açısından takip de etmek gerekir:)