Mbmb Aysegul_aslnby2008 Milas Ezgi Gencer Saçan. Muayenesi 180 tl. Bir sonraki kontrolü de kapsıyor bu 180 tl.
Serpilsaltikalp Aysegul_aslnby2008 Bodrum’da Hakan Bayraktar. 👍🏻 İlk gebeliğimde takip ve Doğumumu onunla yaptım. Çok kolay ağrısız acısız bir doğumdu. Şimdi ikinciye hamileyim yine Hakandayız 😊 Tavsiye ederim.
Eyomi48 Kevsergizem Taylan Bodur çok ama çok iyi bir doktordur. Ben de tavsiye ederim. Bodrumda da İskender Koşan kesinlikle.
Aysegul_aslnby2008 Eyomi48 bunlar devlet hastanesinde mi yoksa özel mi ? Özel ise muayane ücreti nedir
Eyomi48 Aysegul_aslnby2008 taylan hoca özeldeydi ama kurum değiştirmişti şu anda nerede bilmiyorum . İskender koşan Bodrum ada poliklinik ve 200₺ lira canım
Pcosaragmen Mbmb ben de ezgiye gidiyorum çok memnunum ,riskli bir gebeligim olmasına rağmen ezginin rahatligi ve bilgilendirmesi sayesinde 19 haftadayiz,muayeneleri 45dak sürüyor ayrıca, kesinlikle tavsiye ederim 👍
Aysegul_aslnby2008 Çok teşekkür ederim hanımlar ezgi hanıma gidicem haftaya inşallah bende memnun kalırım 🙈
T18ba97 Aysegul_aslnby2008 bende su an gidiyorum 3 yol olmuş hari cakil-97 ben Ezgi hanıma gidiyorum müthiş bi doktor öneririm