Merveerylmaz Merhaba arkadaşlar, oğlumun odası için halı almak istiyorum ama güzel bi sayfa bulamadım. İnstagramdan önerebileceniz sayfalar var mı ?
NihalDemirciakr Merveerylmaz instagram üzerinden evperestte güzel halılar var yumuşacık hem de çocuk odasına göre tam 🤩
NihalDemirciakr Merveerylmaz https://www.instagram.com/evperest.com.tr Ben buradan aldım memnunum sizde bakın isterseniz 🙏🤗
Hande2017 Instagramda kugucarpet isimli siteden sipariş vericem bebek odasının gelmesini bekliyorum.İnternet üzerinde de siteleri var ve kapıda ödeme mevcut umarım memnun kalırız...
Merveerylmaz Hande2017 evet oraya da istek gönderdim bekliyorum. Bir kaç resimde rastladım gayet güzel görünüyordu
Emineymen Merveerylmaz cicihalitasarim var instagramda ben ordan sipariş verdim antibakteriyel çok güzeller tavsiye ederim
Lamelif Tolsel odanın büyüklüğüne göre al 100*150 aldım ben gayet iyi oldu odama beşiğin önüne serdim. Daha büyük olsa makinaya sığar mı bilmiyorum 🤷♀️ ben 100 TL ye almıştım N11 den 2 ay önce
Hande2017 [bilinmeyen] kugucarpetin internet siteleride var isterseniz inceleyin ordan da ben henüz almadım ordan odamız geldikten sonra inşAllah bende ordan vericem...
Betbet Merveerylmaz canim cok arastirdim ama instagramda cogu sayfa alti latex yani naylon olanlar digital baskililar falan cok guzel ama gercek hali yok tek tuk rastladim onlar da 700 800lerde fiyat. Nihayetinde gittigidiyordan orjinal gercek hali alabildim bildigimiz alti da ustu de tam hali yani odeo hali saticinin ismi 2.gun elimdeydi bir de cok tatli ufak bir hediye yollamislar hali da tam olarak resimde gordugum gibiydi
Merveerylmaz Fİkir veren herkese çok teşekkür ederim 🙏🏻 kugucarpettan sipariş verdim. İnşallah güzel gelir şans artık
Betbet Merveerylmaz odeon haliymis pardon hatta bu kadar olur şu an oradan aradılar elinize geldi mi memnun kaldiniz mi bir skinti var mi diye sasirdim 😀
ggzmkrcc Merveerylmaz merhaba bende odeon halıdan aldım instagramda evimin_deseni diye geçiyor sayfaları açıkcası o kadar araştırdım yıkanabilir olan sadece sihirli lamba atolyesi ve benim aldıgım yerdi. Kugucarpet ve bebaks sayfasını önermiyorum üretim yerine gittim dijital baskı yapıyorlar ham halıya altı keçe üstü boya olduğu için sadece silinebiliyor bu da benim için eksi bir şey oldu. Kugucarpet cok güzel görünüyor desenler vs ama sürekli silmeyi makineye atmamayı ve yıkamaya vermemeyi düşünüyorsanız alabilirsiniz.