Delal123 Pamugum_ belim çok ağrıyordu yormuşum baya kendimi iki gün sürünce korkttum. Onlarda yatırdılar. Valla açılma vr mı diye sürekli baktılar 2 gün yattım toplam 15 defa bakmışlardır belki daha fazla.
Pamugum_ Delal123 oof 15 defa ne demek 34 haftadasin buna bakmalari cok sacma erken doqum riskin olur hadide bikere bakilir o kan akintisi leke alttan muane ettikleri icin oluyor korkma ama doqru duzqun bi doktora qit okadar fazla bakilmaz
Delal123 Pamugum_ Allahtan dr arkadşım geldi yanıma bugün misafirliğe ona söyledim tehlikeli bi durum değil dedi arkadaşlar
bdsglm sevgitekes 35+3 bende aynı şekilde özellikle gece yatınca soldan sağa veya sağdan sola dönmek eziyet bazen gün içerisinde bi hoplatiyor artık aşağı doğru vurunca. Bende diğer çarşamba kontrole gidicem inşallah o vakte kadar sağ sağlim gelirim 😁🤰
Denizincani meyram canim bende de cati agrsi war 26 haftaligim baski yok bebek asagida degil hissediyorm ama bu cati agrsi normal mi bu hafta da
Ferina sevgitekes benim hiçbiyerim ağrımıyordu çok şükür 🙏 Ama dün sol kasıgıma bi sancı girdi korktum bi yerimden kalkamadım bide sona yakınız sancıyı dinledim 3-4 dk sürdü kesildi ama neydi hala çözmüş değilim.😐
Ayse4242 sevgitekes agrı degilde asırı baskı oluor baskı oldukca tuvalete gidiorum dün gece uyuyamadım
Badevehande 33 haftalığım bende bugün. Tam 1 haftadır özellikle pijama pantolon giyerken yada yerden birşey alırken acayip ağrıyor erken gelmez inşallah daha 49 gün var🙄
Kubranur21 Pamugum_ Allaha şükür daha doğmadım canım hayirlisiyla sağlıkla kazasız belasiz bu hafta olabilir Allah Celle Celaluhu nasip ederse 😊
Kubranur21 Pamugum_ Allah nasip ederse doğum konuştunuz mu doktorla canım sancılar varmı doktorun ne diyo progestan falan bıraktın mi
Pamugum_ Kubranur21 ilaclarimi biraktirdi carsamba qunu normal doqum diyor son anda deqismezse tabi kuzu kramplar qiriyor qece uykusu zor uyuyamiosun doqum surecine qirdin artik suyun aqrilarin qeldi an qel dedi
Kubranur21 Pamugum_ Allaha şükür bugünleri gördük 38 haftalik olduk 😊hayalimizdi 😊 ben Allah Celle Celaluhu nasip ederse salı günü sezeryan olacam canım 38+2de genel anesteziyle 😍 bu arada senin eski kullanıcı adın yazar'di dimi bende seni hep merak ettim inan bulamadım ismini sana yazamadım iyiki sen yazdın 😊😊😍