ilkinn Tazeanneee1 döner dönmez demedi kuzum ama çatı kontrolü yaptı istersen normal doğum yapabilrisn dedi. Demekki döneceğini düşünüyor 😬
Misskokulumm sevgitekes 36+1 gece bende çok oluyo akşam lavaboya gitmek için uyandığımda adım atamıyorum dayak yemiş gibiyim 🤭
Mevaa sevgitekes benim de sat 22 ocak tarih 29 ekim diye verildi dediğin gibi kilodan olabilir öndeyse
Aybuk Aynılarını yaşıyorum 34. Haftaya yaklastık biz de , bebeğin döndüğü cok belli oluyor baskı var kasıklarda , kontrole gittiğimde de baş aşağı duruyor dedi doktor erken değil mi erken doğuma neden olur mu diye sordum , doğum sancıyla gelir dedi Bacaklarım ve çatım da cok ağrıyor bacaklarım ayrılacak gibi , sağlıkla gelsinler kucağımıza alalım sağ salim inş🙏🏻
Eceyavuz 34+1 im bebegim hala ters kafasını göğüs boşluğunda hissediyorum bazen yan duruyor kafası sol boşluğumda ayakları sag boşluğumda canim Çok yanıyor hala doğum pozisyonunu almadı 32 haftada gitmiştim 1900 du yarin tekrar gidicem insallah döner ve kilo almıştır
Gozde5354 Konul_Nilay erken gelmiş sağlığı nasıl ben 32 haftadayım çok sancım oluyor erken doğr diye çok korkuyorum yarın doktora görüneceğim bebeğim 2 hafta ilerden gidiyor erken doğarsa bir şey olur ona diye çok korkuyorum 😞
sevgitekes Gamzebyr doktorum ultrasyona bakıp söyledi orda 22 yazıyordu bilmiyorum erken gelsin de bebeğin büyüklüğüne göre demiş de olabilir
Merve04 sevgitekes bu kadar ağrı normal olmayabilir bence hemen gidin sancınız baslamıs olabilir bi nstye baglanın hic belli olmaz