Fatmanurozgr tugbadm evet benm asagya inmsti zaten cok yukrda tasmadm hamllgm boyunca son demlerde artk cigerlerme baskı yapyodu nefes almakta zorlanyodum çok sükür ben oglumu kucagma aldm 2 haftalk olduk bile darsı sna ve tüm hamilelermze 🤗
Kubranur21 Pamugum_ Allah razı olsun canım benim InsaAllah u Rahman kızımı sağlıkla göreyim kavuşayım müsait olunca yazarim tabiki
Pamugum_ Kubranur21 ay insAllah bende pamuqumu qormek istiyorum insAllah rabbim musade ettiqinde emanetini nasip eylediqinde
Kubranur21 Pamugum_ Allahın izniyle InsaAllah u Rahman kavuşuruz yavrularımıza canım bol bol Dua edelim Rabbimize
Pamugum_ Kubranur21 masAllah canim rabbim saqlikli omurler wersin ewladinla ailenle guzel omurleriniz olsun insAllah ay canim musait olursa genel anestezili iyi oldumu bende oyle karar vericem buyuk ihtimal yasi uzun omru quzel olsun ewladinin😍😇
Kubranur21 Pamugum_ Allaha Hamdolsun canım her doğumun zorluğu var tabiki ama Rabbim yardım ediyor Allaha sığın Rabbim yavrularımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah u Rahman