Ademnilay Kizlar ben hamileligimin basindan beri ne kan ilaci ne de vitamin ilaci kullanamiyorum suanda 27 haftanin icindeyim acaba sezeryanla dogum yapacagim bisey olurmu hic ilac kullanmadan sezeryana giren oldu mu ?
Sumeyraerva Ademnilay kanniniz dusukse eger tehlikeli olur sadece sezeryan degil normal dogum icinde kansizlik tehlikelidir ama vitaminleri bende cok iemiyodum unutuyodum yada mide bulandiriyodu
Merveonay Ademnilay doğuma 2 hafta kala doğum tahlillerini ister doktor canım eğer kansızlıkla ilgili bir sıkıntı çıkarsa önlemi alır
Seda_123 Ademnilay Canım bu bir ameliyat sonuçta kan ilacı çok önemli sezaryende kan kaybedeceksin ya kötü bişey olursa ne olacak
Vatanseverr mutlaka ilaç veriliyor kan tahlıllerı sonuclarına veya hemograma göre yani hiç ilaç almaman değişik benım vıtaminler düşük çıktı onları kullanıyorum suan herşey bebek için sen yinede bi doktora danış belkide ihtiycın yoktur
Panikanne Bu zamana kadar tahlil yaptırıp eğer doktorunuz ilaç verdiyse ve siz kullanmadiysaniz herhangi bir durumda tek sorumlusu siz olursunuz eğer gerekli olmasa doktor ilaç vermez her an ne olacağı belli olmaz ve bebeğinizin sağlığı icin de çok önemli şeyler eğer doktorunuz gerek duymuyorsa kullanmayın ama kafanıza göre de takilmayin