ZAB Baby home vip gold travel sistem aldım, pusetinin iç genişliği ve arabanın diğerlerine göre çok daha hafif oluşu, şık görüntüsü ve uygun fiyatından dolayı tercih ettim :)
Mucize_istiyorum22 Ozge3747 Bnde aynısını kullanıyorum laciverti ni ama ben pusetini almamstim sen almismiydin kullanislimi
Ozge3747 Mucize_istiyorum22 Evet aldım daha tam olarak kullanamadık ama denedik gayet güzel ve kullanışlı görünüyor. Benim için diğer traveller gibi tak çıkar şeklinde ve çok parçalı olmaması önemliydi. Ayrıca puseti çok fazla çukur değil ve arabanın üstüne takıldığında çirkin ve kaba durmuyor. Ben beğenerek aldım.
Nigdelianne Umrnkrhn arabanın olduğu o puset kısım çıkıyor mu. Bi de yönü değiştirilebiliyor mu arabanın bebeğin yüzü kendine dönük oluyor mu yani
Ozge3747 Nigdelianne Puset kısmı ayroyeten takıp çıkarılmıyor. Arabanın üstüne oturtuyorsunuz. Çift yönlü değşl ama zaten ilk 6 ay pusetli kullanılıyor daha çok, sonrasında da çocuk zaten etrafı izlemek istiyor diyorlar.
Umrnkrhn Nigdelianne normal bebek arabasi düşününün ayrı almış olduğunuz puset size dönük şekilde takılıyor. Normalde tek yönlü kullanılıyor puset takılı iken size dönük puset çıkınca normal on tarafa dönük bebek arabasi oluyor.
Prettymomy Kraft twist xl ve kraft fit 2 yi beğendim internetteki araştırmalarım sonucu ama mağazada henüz inceleyemedim
Minikhamsim Prettymomy teşekkür ederim 1350 tl ödedim 50 TL’de üyelik yapınca indirim geldi 1300e geldi ama görmeden aldım insallah güzel bi üründür 😅😌
Mucize_istiyorum22 Ozge3747 bn 1yil önce almıştım çok severek kullanıyorum pusetsiz aldım ama sonradan pişman oldum keşke pusetide alsaydım diye
ipekveannesi Nigdelianne bebek arabasına çok para vermek istemediğimden ama görüntüsü de güzel olsun diye baby care markasını tercih ettim henüz kullanmadım ama görüntüsü gayet şık https://eksiup.com/p/39133353pwkd