Busra_karadag Sevimliars 9+5 deyim dudaklarım cok kutuyo benimde catlıyo bol bol su içmeye calışıyorum ama ayrıca normal vucudumda cok kurudu nedenini hiç bilmiyorum bilen varsa banada soylesin lütfen
Ilknur_emin Bol su iç tatlım hormonsal benim hâlâ devam ediyor dudaklarım çok kuruyor ayrıca hoc terlemezdim gebelikte çok terlemeye başladım normal yani
Sevimliars Ilknur_emin evet o bende de oldu canım hiç terlemezdim çok terliyorum sabah kahvaltı yaptıktan yarim saat bile geçmeden dudaklarının kenarları bembeyaz oluyor@ sinber ne kararlık sizinkisi
sinber Su içip yatıyorum daha uykuya dalamadan boğazım yapışıyor sanki uzun zamandır su içmemişim gibi normal yani
Ilknur_emin Sevimliars böl .su iç canım vucudun şu kaybetmesin o biraz iyi gelebilir onun dışında ben nemlendirici kullanıyorum başkada çözüm bulamadım
sinber Roje kızımda da öyleydim daha kahvaltıda 1 tl ayran yanında da su içiyordum ki bardak kesmiyordu son zamanlarda 5 lt bidonla içiyordum artık
Roje Sevimliars öyle diyorlar yumuşak bı tenin olunca kız kuru olunca erkek tabi ne kadar doğru bilmiyorum:)