tugene Merhaba kızlar , bebeğim 5 buçuk haftalık henüz dün doktora gittiğimizde kesenin sağ tarafa doğru yerleştiğini söyledi . Peki kesenin yerleşme yerine göre cinsiyet tahmini yapılabiliyor mu ?
Cido23 Cagla22 ben duymuştum öyle birşey sağa yerleşirse erkek sol a yerleşirse kız diye bi kaç tane de denk gelen olmuştu öyle ama tabi bilemem ne kadar doğru
Tugbaklc Cido23 öyle bisey var mı bilmiyorum ama a4kadasim 10 haftalıkken bana kese nerde diye sormuştu hakikaten kizimda solda şimdi oğlusum olacak o da sağdaydı inanmamıştım ama hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlünüze göre versin 😊
Zehesila41 Benim iki gebeliğimdede soldaydı ve ikiside kız tabiki Bunlar sadece tahmin ama bence doğru eskiler de derler erkek sağda kızlar solda olur
tugene Teşekkür ederim canım bende öyle duymuştum o yüzden merak ettim tabii sağlıklı olsun da insan yine de merak ediyor 🤰🏼
Kismetmira tugene canım bnm kızım soldaydi suan 15 haftalik hamileyim ve bu bebeğim sagimda bnde ole dusunmustum hatta kesin erkek dedim ama geçen doktorum kiz dedi bilmiyorum belkide daha erken cinsiyet icin
tugene Hayırlısı olsun tabii ki ama bende sağda hissediyordum sancılarımı sol da da oluyordu ama doktor sağa yakın yerleşmiş dedi o yüzden acaba erkek mi dedim sadece merak 🤷♀️