gulcannn Ben bu ay hem doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırdım. Hemde evde kendim ovülasyon testi yaptım. Doktorumun yumurtan çatlamış dediği günden bir gün önce ilişki önerdi . Yumutşrtanın çatladığı gün ve ertesi günde ilişki önerdi. İnş bu ay hamile kalacaksın dedi. Perşembe günü yumurtam çatladı.. merakım bazı arkadaşlar ovulasyon testiyle hamileliği öğrenebiliyoruz diyorlar. Ben bugün tekrar ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı acaba adete yakın mı ovulasyon testinde çift çizgi çıkıyor yoksa döllenme olduğundan itibaren mi çift çizgi çıkıyor. Bilgi sahibi olanlar varsa yardımcı olursanız sevinirim. Beklemek çok zor😔
Thrmt_19 Nursubasi canim bende bebek dusundugumde bi arkadastan duydum 2 ay bunu uyguladim. Hic olmadi bosverdim aradan 4 ay gecince kendiliginden tuttu. Tutanlari duydum bu testle ama bende tutmadi... Sen bilirsin yinede
DiplomaliEvHanimi Nursubasi yok en son temmuzda kullandim agustosta tutmadi canim bidahada kullanmadim takmama psikolojisi uyguluyom 😂
Nursubasi DiplomaliEvHanimi aslında en doğrusunu yapıyorsun kuzu 😂 sen yumurtlama yakalamısmıyfın hıc ovulasyonu kullanırken
Nursubasi DiplomaliEvHanimi kuzum dayanamadım bi daha test yaptım dahada koyulaştı atayımda bak birazdan
DiplomaliEvHanimi Nursubasi bence bu yumurtlama düne gore dahaa koyu 🥰 bu gece bide yarin aksam kesin degerlendir 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🤩
Nursubasi DiplomaliEvHanimi yaa hadi hayırlısı bakalıım çok dua et hayırlı ve sağlıklı olcaksa tutsun inşallah 🙈
Nursubasi DiplomaliEvHanimi nasip kuzum yaa bazen hiç problem olmuyor ama tutmuyor işte Allahın dediğinden öte yol yok