Melike07 Melike37 hadi inşallah hayırlı bir sonuç çıkar. Dün bir yazı okudum orda kimyasal gebelikte çoğunlukta adet 35 - 40 günü bulabiliyormuş.
Melike07 Melike37 kasıklarım dün çok ağrıyordu ama dün sabah geldi ssonra birden kesildi. Gece tekrar normal devam etti. Devam edince ağrım da geçti
Nuryldrm Melike37 Benim çok ağrım oldu tabi biraz parçalar kaldı doktor kürtajla alalım dedi ben istemedim adet oldum kaç kere sonra doktor bişey kalmamış dedi sonrada hamile kaldım şuanlık bi sorun yok çok şükür
Melike37 Nuryldrm ben doktora gıtmedım ne kaldı ettı bılmıyorumkı hafıf kanamam oldu kesıldı ama bu ay komple degerlendırdım
Melike37 Melike07 kuzu bende yok hiç birley ya belirti felan yüzümdeki sivilcelerim bile gitti ne olcam aceb
Melike37 Nuryldrm kuzum ben boş kese yasadım o ayrı kimyasalla bır değilki ben boş keseden kürtaj oldum kimyasal kendiliğinden sonlanan birşey ben 8. Haftayı geverken kürtaj oldum
Mrymkerem Casnu aslında bende bilmiyordum doktor muayenesine giderkende bişey gözükmüyordu ama doktor sezeryanda görünce almış teemizlemiş.. aslında benim eşim tedavi oluyorduama rabbim nasip edince oluyor işte...
Melike37 Kizkalesi kız hala adet olmadım test yaptım gene ilkı çift çizgiydi ya 2 boş çıkmıştı dünkündede silik çıktı