Melike37 Casnu kuzum işte tam 1 ayı geçti kimyasalı yaşayalı adet olurum dşye bekliyorum bi yandan belkide hamile olurum diye 🤷♀️
Casnu Melike37 onu adet sayıyorsun canım zaten o bıtınce ılk gunu baz alarak 12.gunden ıtıbaren ılıskı donemını o zamana denk getır yumurtlama donemınde olursa hamılelık ıhtimalın yuksek olabılır
Melike37 Sedos2020 kuzu dün test yaptım 2. Cızgı cıktı bugun yaptım yoktu baktıgımda ay ya kafam karıştı hastalanmadımda hasta olucak hıbıde değilim anlamadım 🤦♀️🤷♀️
Casnu Mrymkerem bende hıc ole bırsey olmadı kımyasal gebelık kanamam bıttı ve sonraki hemen ay cok şükür tuttu canım
Mrymkerem Casnu bende miyom varmış sezeryanda gördü doktor aldı temizledi belki ondan olmuştur.. bünyeden bünyeye de değişiyor muş
Kizkalesi Melike37 benim de ilk ikisi kimyasal olmuştu onlar tamamlanmadığı için ilk grbeliğşm diyorum. Oyy sen daha küçükmüşsün dicem kızacaksın🙊😅 biz bir sene bekledik biraz evliliğin tadını çıkaralım dedik şimdi ikinci yılımıza bebekle giricez. 😊
Melike37 Casnu kuzum ağustos 21 de kimyasal oldu 31 ve 1 inde ilişkim oldu 11. Ve 12. Günde yanı vede ondan sonra her cumartesı ilişkim oldu normalınde adetım 13 du bu ay 13 bekledım olmadı dönüye göre 18 dı olmadım en son 21 beklım dedim dünde olmadım
Casnu Melike37 bı 5 6 gun gecsın ole test yap sonra doktora gıt canım ultrasonda keseyı goremıcek kdr küçükse kanda bhgc ıster zaten
YaseminY BamBi kanda hamilelik değerleri çıkıyor ama çok yükselmiyor sonra düşük gerçekleşiyor tam düşükde sayılmıyor çünkü bebek tutunmuyor adet yerine geçiyor kimisinde uzun sürüyor çok kanamalı yada lekelenme şeklinde
Nuryldrm Melike37bende 21 yaşindayim ilk kimyasal gebelik oldu sonra tekrar hamile kaldım boş keseydi bebek oluşmamıştı 3 ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 13 haftaliğim
Melike37 Nuryldrm kuzu 2 sini yaşadım bende boş kesede kürtaj oldum sen boş kesede naptın kendiliğindenmi düştü
Melike37 Ya gecenkı yaptıgım test 5 gün sonrakı ilişkiyş gösterendi dün gece yaptım 7 gün önceyi gösterenmiş oda boş çıktı bi arkadas var benımle aynı gün kimyasal gebelik kanaması yaşamıs onun dün mü ne lekelenmeleri başlamış bende hiç bir tık yok ne ağrı ne olucak gıbı
Sdemirel Melike37 kuzum ben öğrendim hamile olduğumu dört gün sonra kanamam başladı hastaneye gittim kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim
Melike37 Sdemirel ben hiç gitmedım tek kan verırken gıtmıstım kuzu pekı ne zaman yasadın hamıle kaldınmı hemen
Sdemirel Melike37 Ocak 6da düşük oldu sonra bir kez adet oldum Mart’ta hamile olduğumu öğrendim şimdi 32+3 günlüğüz 🤗
Mrymkerem Casnu aslında bende bilmiyordum doktor muayenesine giderkende bişey gözükmüyordu ama doktor sezeryanda görünce almış teemizlemiş.. aslında benim eşim tedavi oluyorduama rabbim nasip edince oluyor işte...