Canmoglm Ümraniye Çekmeköy civarı normal Doğum yanlısı olduğuna emin olduğunuz bir doktor hastane tavsiye eder misiniz Tabiki zorunlu durumlar için yapacak bir şey yok fakat erdemdeki doktorum bana daha 29 haftalığım ama biz sezaryen seviyoruz daha sağlıklı dediler
Akademisyenanne Canmoglm hangi erdemdeki doktor dedi bunu? Ben de Cakmak Erdem’e gidiyorum. Doktorum sezeryana hic sicak bakmiyor. En son care olarak goruyor. Kendi de normal dogum yapmis. Normal dogumun saglikli oldugunu savunuyor.
Mervenurysr Canmoglm bende çamlıca erdeme gidiyorum dr um teşvik ediyor aksine, sen hangi dr a gidiyorsun merak ettim canımm
Akademisyenanne Canmoglm bence de degistirin doktorunuzu. Normal degil bu yaklasimi. Sezeryani dogum yontemi olarak goruyor bazi doktorlar. Halbuki sezeryan cerrahi bir islem. Ameliyat gibi bir sey. Ve mecbur kalinmadikca yapilmamasi oneriliyor.
Anneyimki Gerçekten bunu bi doktor söyledimi yaa.. Artık doktorlarda işin kolayına gidiyor.. Bence degiştir doktorunu
Sumeyye5821 Canmoglm doktorunuzun adı ne Bi terslik mi var neden normal değil de sezaryan diye sordunuz mu 🤔
Canmoglm Sumeyye5821 bana diyor ki işte 35 te dönüyorlar genelde ama bence dönmez döneceğini sanmıyorum ama poposu çok aşağıda değil dönedebilir Bilmiyorum diyor
Sumeyye5821 Ben çamlıca erdeme gidiyorum doktorum Ayşe katrancı çok memnunum Bi sıkıntımız yok çok şükür şimdiye kadar Bi kere bile sezaryan lafını duymadım herşey çok güzel gidiyor Bi sıkıntı olmazsa normal doğum inşallah.