Gamzeesahin Kızlar merhaba 12 haftalıkken acil doktoru erkeğe benziyor dedi dün kontrole gittim doktorum kıza benziyor ben pipi falan göremiyorum dedi 13 haftalık olduk bu arada böyle değişen var mı benim içimden hep erkek geçti rüyasını da görmüştüm emzirirken kafam karıştı ben bide tulum almıştım erkek kıyafeti :)) Sağlıklı olması en önemlisi tabiki ama insan net bilmek istiyor
Mavilianne Gamzeesahin 16. Haftada netleşir canım anca yanılma olabiliyor kordonla da karıştırabiliyorlar ☺️
hamis_19 Gamzeesahin rüya da ne görüyorsan tersi oluyor canım. Bende rüyamda ilk hamile kaldığım da kiz bebegi görmüştüm. Erkek dediler. Arkadasim rüyasında erkek görmüştü onunda kizi oldu. Diger bir arkadaşım da ruyasinda kiz görmüş erkek oldu onunda😊
Rabia5541 Gamzeesahin 12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 16 haftalık olduk direk gösterdi bebeğim erkekmiş 🥰
Rabia5541 Gamzeesahin rüyamda hep kız gördüm herkes kız gördü hatta doktora gideceğim sabahta gördüm ultrasona giriyorum kız diyo ama erkek demiştiniz diyorum hep tersi çıkarmış öyle diyorlar
Vatanseverr banada 12+4 te erkeğe benziyo dediler bi sonrakine 16 haftalık gidicem net söylemesi için :)
hamis_19 zelis63 okuyunca baya güldüm 😂😂😂😂 beni neden çıkmaza sokuyorsun kiiiiz 😁😁 ikiz falan mi yoksaaa 😳😁😁 ben cinsiyetini öğrenene kadar iki uc kere kiz gördüm ruyamda ya ne bilim arkdslarinda aynısı basina geldi ondan😂😂😂
Hiranurhilal Gamzeesahin 12 13 haftalarda erkekle kiz genital bolgesi birbirine cok benzer oluyormus amcak 14 den sonra seklini almaya basliyor banada kiz erkek denildi simdi 17de gitcem kesinlesr yani pazartesi
hamis_19 zelis63 aynen yavrucum ya çoğu gitti azı kaldi resmen😊 hepimiz sağlıcakla alalim kucagimiza🤲🏻
Gamzeesahin Hayırlısı bakalım beklicez 17. Haftaları netleşmesi için ☺️ Sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallah
Gozdeakan Gamzeesahin bende 15+3 haftadayım şu an çarşamba gittik.Erkek dedi.Detaylı ultrasona kadar alışveriş yapmanızı önermiyorum dedi.Ama şu an %95 erkek görünüyor diye söyledi.