Mutlu_anne2 canim biz de ailecek yakalanmisdik. Ben sana hic bir tavsiyede bulunamam. Cünkü hamilesin. Annem babam abilerim ben hepimiz 2 sene boyunca bu lanet den kurtulamadik. Uyuz cok kötü birsey temizlikle alakasi yok herkezi bulabilir. Ben ozamanlar almanyada yasiyordum kullandigim hic birsey bana hic bi sekilde yardimci olmadi türkiyede geldigimde KWELLA losyon diye bir ilac var. Onu uygulasin esin. Sen doktoruna sor öncelikle ama sanmiyorum sana izin vereceklerine. O ilaci sürün dustan sonra ertesi sabah dus alinmasi gerek. Bütün herseyi kiyafet battaniye yorgan yastik HERSEY 90 derecede yikanmasi gerek. Beni o ilac kurtardi. .. simdi annemi aradim sordum senin durumunu anlattim. Bizimkilerde ozaman lar kasintiya SIRKELI SU sikmislar. Fisfisin icine karistirmis onu sürekli Siktik iyi geldi diyo. Sirkeli suyla yikansin herseyi 60/90 derecede diyo. Tirnaklarinizi kisacik kesin kasidikca tirnak altinda kaliyo .. yaralara dokunmamaya calisin biliyorum söylemesi kolay ben cok aglamisdim bu durumda..
Simdilik senin Icin sirkeli su diyebilirim. Cocugun Icin de .. ama esin kesin Kwella Losyon kullansin ben cok memnunum. Sende hem cocuk doktoruna hem kendin Icin Icin doktor da sor kullanim izin veriyolarmi diye. Allah cok sabir versin bi an önce kurtulursun insallah.