Mrymkerem Senay1410- nişanın gelmiştir canım sen doktora hastane git açılma yoksa eve gönderir zaten ama olurda başka bir sıkıntı olursada müşade altında olursun
Sghslove Senay1410- sen vakit kaybetmeden hastaneye git canım bizler sana ancak zaman kaybıyız. Allah yardımcın olsun 🙏🏻
Senay1410- Sghslove Esra_ss Yarın sabah gidicem hastaneye ama randevum yok devlet hastanesi bakar mı bilmiyorum 🤷🏻♀️ sıra almayı denicem artık 😬
Mavilianne Senay1410- neden yarın sabah gidiyorsunuz. Acil durumlarda randevu gerekmiyor. Gittiğiniz hastahanenin aciline hemen gitmelisiniz bence. Kanlı akıntı boşaldı diyorsunuz çünkü. İhmal etmeyin. Sancısı olmadan açılması olan çok insan oluyor
Selinhakan01 Canim nisan gelmis sancu olsun olmasin seni almak zorundalar cocuk susuzluk Allah korusun bise olur buraya yazacagina gitttt
Fatmaykt Selinhakan01 nişan geldiğinde gidilmez su veya şancı olduğunda gidilir.nişanım geldikten bi hafta sonra doğurdum ben.
demirci-d19 Merhabalar 29 haftalık gebeyim. Kız bebeğimin yumurtalığında 28 mm kist çıktı. Bu durum için ne yapılabilir ? Kaybolur mu ? Bu durumu yaşayanlar var mı ?
GnAyotbsi Sen buraya yazmaya devam et acile gitme buraya yazarak vakit kaybetiyorsun ya bebeğe birssy olursa allah askina ben bole telaş oldum
Eceyavuz Dün yazmışsın suan hala burdasın ve doktora gitmemişsin🙁 bebek kipirdiyor mu karnin daki sislik indi mi bence de acile git hemen seni alırlar zaten