Irem123 Göğüslerimde çok kötü ağrı var sıkıştırıyo yatınca dahada baskı acı oluyo birde panik atak tutuyor nefes alamıyorum gibi oluyor . 2 gecedir uyku yok. Acile gittik kalbime bakıyorlar bişy yok . Hamilelikle ilgili bi durum mu bu. Yaşayan var mı. Bu yüzden yatamayan göğüslerinde acı baskı sıkışma olan 18. Haftadayım daha 😳
Kumru_ Irem123 Geçmiş olsun canım onu bilmiyorum da benim de huzursuz bacak tuttu yine😑bende uyuyamıyorum
Seymanur0707 Kumru_ magnezyum hapı kullanıyomusun canım benimde bacaklarım çok fena geçen arkadaşımla konuşurken o söyledi doktoruma sorucam bidahaki randevuda inşallah
Irem123 Bacaklarımda kasılıyor zaten . Göğüs bölgem komple kitli. Şimdiden böyleyse ilerde nabcaz bilmiyorum 🤷♀️ 🤦🏻♀️😓
Esila-22 Bende uyuyamıyorum. Hamile kalmadan önce herhangi bir rahatsızlığınız varsa, hamilelikte daha çok tetikleniyor. İki katı belirtiler hissettiriyor. Bende reflü vardı, şimdi o kadar şiddetli mide ağrısı yaşıyorum ki, hamile kalmadan önce hiç böyle bir ağrı yaşamamıştım. Psikolojik olarakta daha hassas oluyoruz, en ufak kötü bir rüya bütün gece uyuyamamana sebep olabiliyor. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah. Kazasız, belasız. Sağlıkla...
Kumru_ Esila-22 Amin inşallah ama şu uyku düzensizliği beni cidden bitirdi ya hayırlısıyla doğurmak istiyorum artık çok zorlanıyorum 😑
Esila-22 Kumru_ Doğurunca bitmeyecek ki, asıl uykusuzluğun kralını o zaman yaşayacağız.😊 Allah nasıl bir sistem, nasıl bir düzen yaratmışsa, doğum sonrası için staj yapıyoruz sanki. Şimdiden alışın der gibi.. ☺️