Ebiyim Sude26 yalnız ben günde 4-4,5 litre su içtiğimi söyleyince doktor 3-3,5 üzerine çıkma diye uyarmıştı beni 😐 ama sizde su az diye mi sorun olmadı acaba?
tugcakkn Ebiyim hayırlısıyla gelsin inşallah ne güzel vaktini beklemiş sorunsuz sıkıntısız sağlıkla kucağınıza alın bize de dua edin 35-36 yı bulalım 🙈🥰🙏🏻
Ebiyim tugcakkn sonrasını bile görürsünüz inşallah. Bu defa ha geldi ha gelecek derken 37. Haftadan sonra Of gelmeyecek mi artık diyorsunuz 😬
Ebiyim Sude26 benim suyla alakalı sıkıntım yoktu acaba o yüzden mi öyle söyledi bana. Ama sizde dikkat edin. Mineral zehirlenmesi diye bir şey var. Allah korusun 😔
Rubab_2020 tugcakkn canım ben 23 haftalığım detaylı ultrasyon da suyu azaldığını söylediler . Bu hafta da suyunun artma olasılığı var mi acaba senin yeni mi suyun azalmış önceden mi var mi
tugcakkn Rubab_2020 artış için havuç suyu öneriyorlar ama denicem onu sizde deneyin.bu haftalarda azaldı kuzum bizim suyumuz
Tuba-Sahra tugcakkn 31+4 te doğdu kızım 46 cm 2130 gram olarak 41 gün kuvezde kaldı şuan kro 10 düz 8 aylık oldu yaşıtlarımizida yakaladık çok şükür rabbim size zamanında doğum nasip etsin inşallah 😍
tugcakkn Tuba-Sahra ne güzel yetişmiş hemen bundan sonrası için sağlık diliyorum kuzuya 🤲❤️ Teşekkür ederim amiin inşallah güzel hikayelerimizi yazmak da nasip olur 🥰
Tuba-Sahra tugcakkn Allah razı olsun 😍inşallah güzel doğum hikayeniz olur stres yapmayın en önemlisi o 💜