Sulee123 Sulee123 saatlerce yürüyebilirim işlerimi yapıyorum hiç dikkat etmeden eğilip kalkıyorm akıntım arttı sadece sizin nasıl
Mervesezentosun Sulee123 belde ağrı başladı bende. Bebekteki kasılmalar 15 dakika olmaya başladı. Hareketleri canımı yakıyor artık. Aşağıya baskı yapıyor tuvaletimi yaparken canım acıdı ilk defa bugün. Doğursakta rahatlasak 😊
Yegino Sulee123 38+4 hiç bi şey yok desem yeri. Nstde falan sancı da çıkmıyor. Arada bi kasık ağrısı oluyo o kadar. Hiç gelmicek gibi hissediyorum 🤦♀️
Mucizegibi Canım bende 38+3 oldum☺️Aynı şekilde bendede hiç bir belirti yok sadece ara sıra kasığıma ağrı giriyor☺️
Sulee123 Mervesezentosun benim hep kasılıyordu hep o yüzden ayırt edemiyorum hareketleri azaldı sanki biraz yani tekme vs olmuyor artık hayırlısı
Ar-ya Sulee123 yeri daraldigi icin tekmelerin azalmasi normal. Doktorlar son gunler icin sunu soylerler .Hep birgün önce ile mukayese edin. Düne göre hareketi nasil diye kontrol edin. Daha azsa vakit kaybetmeden doktorunuzla görüşün.
Sulee123 Mervesezentosun aynen hep takipteyim 2 saate bir hissetmezsen gel dedi yeri daraldığı için bu şekilde artık birde açılmam varmış 2 cm o yğden galiba yani kanala girmiş gibi
FerideGiray Sulee123 evet normal doğum bekliyorum 1 ekime kadar gelmezse suni sancı ile deniycez inşallah gelir kızım artık
Mucizegibi Sulee123 evet normal doğum olur dedi doktorum bekliyoruz bakalım ☺️Sizin nasıl olacak ☺️Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşllah🙏🏻☺️
Mervesezentosun Sulee123 ne şanslısın benimki kanala giremedi daha normal olacak benimde sıkıntı olmadığı halde yaramazlık yapıyor :)
Sulee123 FerideGiray o çok kötü diyor her diyen ya suni sancı en kötüsü diyorlar birde alttan dikişli olmaktansa sezaryan artık ufacık dikiş bile olmuyor öyle olsa daha mantıklı degil mi
Sulee123 FerideGiray öyle bi anlatıyorlarki o suniyi gözüm korktu ya 😳kaç kg bebeğiniz cm ne kadar bana deneyelim belki olur dedi doktor gün yaklaştıkça korkuyor insn
FerideGiray Sulee123 doktorum normal doğumdan çok yana bi doktor kendi gelen kadar bekliycez normal doğumu diyor ama günü geçerse gözlüm altında tutucak o zaman ki bebeğin durumuna göre belirliycek doğum şeklini
Sulee123 Mervesezentosun benim sadece yumuşama vardı oda hafif dedi 37+5 de . açılmazsa suni sancı yaparız dedi yürüyüş yap merdiven çık dedi yaptım bir haftada 2 cm açılmış yani
FerideGiray Sulee123 bebeğim şu an 3 250 kilosu kanala girmedi daha kanala girmesini bekliyoruz ama 2 kere çatı muaynesi olduktan sonra artık girer diye düşünüyorum
Sulee123 Mervesezentosun dinlene dinlene yap ya az az yürü yani kendini de yorma yavaş bi bakkala gitsen gelsen kar dpgumda kolay oluyor diyorlar hareketli insanların
Mervesezentosun Sulee123 kordon dolanması var 2 tur. O yüzden de kanala inemiyor olabilir dedi doktor.
Sulee123 Mervesezentosun anladım o zaman o farklı bi olay allah kolaylık versin ağalıkla olsunda sekli önemli değil artık 😀