espalp Çok şükür bu anı yaşama şansı buldum💙 Oğlum yanımda uyurken doğum hikayesi yazmak için zaman buldum👼🏻 Hamileliğim başlarından beri buradayım. Dış gebelik sonrası kazara hamile kalan ben başlangıçta oldukça stresli haftalar geçirdim. Çok şükür minik mucizem annesine sağlıkla sıkıca tutundu 😍 Aslında yaşadığım en büyük zorluk demir haplarıma alerjimin çıkmasıydı. Doğuma kadar bir tane bile demir hapı içmeden geldim 💪🏻 Bunu sağlıklı beslenmeme borçluyum 💪🏻 19.09’a 38+0’a İzmir Egepol’de randevumuz alındı ve son 9 gün inanın geçmek bilmedi. Tarih beklemek çok zormuş 👍🏻 Perşembe sabahı en son 7 buçukta bi şeyler yiyerek hastanenin yolunu tuttuk. İşlemleri hallettik odamıza geçtik ve 18 planlı sezaryende sıranın bana gelmesini bekledim. Ailemle sedyenin arkasında benimle bebeğin geleceği kata kadar gelebildi. Devamını hasta bakıcılarla yalnız gittim ağlaya ağlaya. Çok korkuyordum. Ameliyathaneye girdiğimde sedyeden masaya geçtim ve doktorum Cem bey geldi 💙 beni ağlarken görünce şaşırdı korktuğumu söylediğimde çok güzel moral verdi 💙 Anestezi uzmanı iğneden önce hiçbir şey sürmüyormuş bu en korktuğum şeydi. İrkileceğimden emin olan doktorum omuzlarımdan tutup bastırdı. Ama yine de irkilmeyi başardım😂 sonrasında içim yanmaya başladı 😂 ve hemen uyuştum. En garip yanı bacağıma dokunulduğunu hissediyordum ama acı hissetmeyecekmişim. Sondam takıldı hiçbir şey hissetmediğime artık emindim😂 aradan 10 dk geçtiğinde bi mık mık ses geldi. Oğlum ağlamadan gelmişti💙 kanlı, pis bi minik surat havadaydı 💙 zaten o an duygular şelale 😇 sonra silip oğlumu yanağıma getirdiler o kadar sıcacıktı ki soğuk ameliyathanede donarken içimi ısıttı 💙 Sonrasında oğlum gitti. Bana hemen sakinleştirici yapıldı. O sırada tansiyonum 9-4’e düşünce iğneyle müdahale edildi. Sonra midem bulanmaya başladı kusmak üzereydim iğneyle müdahale edildi. Yarı uyur vaziyette ameliyatı tamamladım. Odaya giderken herkes bebeğe doymuş beni bekliyordu😂 o kadar uyuşuktum ki hiçbir ağrı anlamadan bebişi emzirmeye çalıştım sonuç fiyaskoydu tabii. Sonrasında idrar problemi yaşadım tuvaletim gelmiyordu bu yüzden hala uyuşukken sondayı çıkardılar çok şükür 😂 Gece inanılmaz zor geçti. Rahmi toparlaması için takılan bi serum saatlerce içimde yangın var hissi yarattı. Oğlan bütün gece uyumadı ve ben ilk gece 1 dk bile uyumadım 🤦🏼♀️ Bu sabahsa sezaryen sonrası ishal olarak tarihe geçtim 😂 çok şükür hastaneden akşamüstü 5’te çıkmayı başardık💙 Hala ağrım var ağrı kesicisiz çok zor. Yatıp kalkmak çok zor. Açıkçası bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim 🤦🏼♀️ Aylarca iri bebek denilen oğlum 3600 doğarak hepimizi şaşırttı 😱 Boyunu da 49 cm beklerken 55 cm olarak görünce küçük bi şok yaşadık😱 Sorularınız varsa seve seve yanıtlayabilirim 💙
SevdaLinkaaa espalp Ya kaç aydır takip ediyorum sizi ,haftalarımız yakın diye . Maşallah 🧿 Sorum yok ,sağlıkla büyüsün ,hep bir arada mutlu olum uzun yıllar inşallah.🌸
Kerem_alyadua espalp gözünüz aydın canm acaba belden uyusturmalı sezeryanda ekstra fiyat aldılarmı sizden
sevmeh espalp gözün Aydın canım birlikte ilerliyorduk nerdeyse çok tebrik ederim, darısı başıma inşallah 🙏🤗
Bebektsk espalp hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli büyüsün bebiş bizde kucağımıza alırız en kısa sürede inşallah 🙏🏻
SalihaSomuncu5 espalp beni hatirladin mi😊 bende 17 eylulde senden 2 gun once dogurdum. Gunumuz ayniydi. Benim kizimda 3600 dogdu. Bende sezeryan oldum. Bakalim hangimizn doguracak diyodum ben geçmjşim seni😊 allah anali babali buyutsun
SalihaSomuncu5 espalp beni hatirladin mi😊 bende 17 eylulde senden 2 gun once dogurdum. Gunumuz ayniydi. Benim kizimda 3600 dogdu. Bende sezeryan oldum. Bakalim hangimizn doguracak diyodum ben geçmjşim seni😊 allah anali babali buyutsun
Duygu_lu espalp Allah analı babalı büyütsün canım bende Pazartesi yaptım doğumumu gece 03.37 ve biz bebeğimle 3-5 nöbetindeyiz 😰😰😰😰
espalp Duygu_lu Allah kolaylık versin canım🙏🏻 Bu gece 4 saat uyudum nöbeti babannesi tuttu çok mutluyum anlatamam 😍
1ogrencianne espalp aynı gün doğurduk 😊 yatma kalkma harbiden aşırı zor bugünler ne zmn geçecek acaba diye sabırsızca bekliyorum 😂
espalp 1ogrencianne insanın içinin her yeri mi acır ya 🤦🏼♀️ Benim kaburgalarımın altını çok bastırdılar oralar hele felaket 🤦🏼♀️ Daha 2.gündeyiz geçicek inş😍
Ndd espalp banada hep iri bebek dendi 4 ü geçik gözüküyodu doktor normal dogum yaptırmak istemedi 39 haftalıktım sezeryan oldum bende oglum 3500 gr dogdu 🤦🏼♀️ Ama kordon dolanmıstı boynuna ıkı kere doktor ultrasında göremedi. Hayırlısı buymuş diyorum bende ama biraz doktor azizliği normal dogurabilirmişim...
Eylulmom Ndd merhaba boynuna kordon o gün mü dolanmıştı yoksa var mıydı bayadır benimde 1 aydır ultarasonda boynunda kordon dolaniyoda
Nihalerdem espalp gözünüz aydın sağlıklı mutlu upuzun ömürler diliyorum 😊🙏 bebişinizin en son kilosunu kaç demişlerdi acaba?😊
1ogrencianne espalp aynen içimiz temizlensin diye yapıyorlar herhalde onu 😅 inşaAllah yaa ilk güne göre yine çok iyi ağrı olsa da azmedip kalkıyorum o da daha çabuk toparlıyor gibi 😅