38Prens38 Nuraslanklc allahdan onu erkeklere yöneltmişler 🤪🤣🤣 Valla bide sırıtarak agzını ısırarak alllahhh diyo cısss off diyo resmen dalga geciyo 1 tanecik ya 1 tanecik vursalar içime su dökülecek
Nuraslanklc 38Prens38 sana öyle yapan o zamanda acımadı kiii der güler anam😂 için soğumaz başka yollar bul
38Prens38 Nuraslanklc ordan vuramıyom sancım var diye evi sildiriyom bende gizliden resmini cekiyom dogumdan sonra albüm yapıp hediye edecem🤪🤣🤣🤣
Kubuuu1 Nuraslanklc ben şu an 23. Haftadayim 22.haftada birden çıktı karnım 😂 hep bol giyinirim belli olmuyordu ama artık ufacık belli oluyo 😊
Fey 38Prens38 26+1 im ben de🥰 hamileyim diye söylediklerime yeni mi diye soruyorlar🤦🏻♀️ Haftamı söyleyince ne yaptın bebeği yedin mi diyorlar insan çıksın istiyor artık da böyle iyi
38Prens38 Fey şu takma göbekler varya en iyisimi biz ondan alak da iş onu alınca bitmeyiiiii bu sefer ne laf cıkaraklar
ponciklerin_annesi Nuraslanklc ilk gebeligimde hic belli degildi hamile oldugum hatta bekarken giydigim kiyafetlerimi giyiyordum , ama suan 2.gebeligim karnim baya buyuk 6.aya girdik 😊
38Prens38 Nuraslanklc böyle dedime bakma valla onların karşısına gecince pısıkıp kalıyom bişey diyemiyom valla, 🤪🤣🤣
Hilal_00 Nuraslanklc ilk geceliğinde normal canım ama dediğin gibi kişiden kişiye değişir bende 21+4 haftalık gebeyim normal derece de bazıları aynı şeyi bana da söylüyor yapımda zayıf bebek sağlıklı olsun önemli olan o dışardan konuşan çook olur akıl veren kulak asma 😊😉
ponciklerin_annesi Nuraslanklc bakalim canm ic karni buyuk olanlarin ki pek belli olmuyormus bana oyle demislerdi 😁
Hilal_00 Nuraslanklc aynen öyle 🤪 hatta bi yakınımız son ayında hamilelikte baya şişmişti kaynanam diyo ki kız Nasıl olmuş doğursa da bi kurtulsa hep aynı düşünce yapısı değişmiyor 😀😀( doğurdu ) 🤰🏻