Nuraslanklc Beni gören aa hiç belli olmuyor diye tepki veriyor 🙄şu iç karın dış karın olayıda saçma geliyor böyle gören biriside akıl veriyor ki çocuğu 7. Ayda 1500 gr mış doktor bu çocuk aç tatlı ye demiş tatlı kilo aldırırmış çocuğa çok çok tatlı ye diyor 😩 Allahım kimlerle sınıyorsun yarabbim🙄🙄
Nuraslanklc Ayaz13 bol bolda tüketiyorum ama bebeğin kilo alması için çok erken değilmi henüz sizcede
Nuraslanklc 38Prens38 bana kalırsa bende görüyorum ama millet hep bi aa ciddimi falan yapıyor ne yani 🙄 bide şimdi sanki kilo alacak kadar olmuşta kilo almamış gelişmemiş gibi şunu ye bunu iç kilo alsın demeye başladılar 😳
Fey 38Prens38 26+1 im ben de🥰 hamileyim diye söylediklerime yeni mi diye soruyorlar🤦🏻♀️ Haftamı söyleyince ne yaptın bebeği yedin mi diyorlar insan çıksın istiyor artık da böyle iyi
38Prens38 Nuraslanklc bizim Türk milleti azcık yobaz oglun olur tüh kızın olsaydı sana eş olurdu der kızın olur görüyonmu oglun olaydı der bebe dogar zayıf der kiloluyo obezite der illaki bi kulp bulurlar illaki
Nuraslanklc glyfrkn17 bende onu soracaktım şimdi kaç haftalıksınız maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin🥰🥰
Sccr37 https://eksiup.com/p/rq144997f29z 21+5 ama bunyeye gore degisiyor. O yuzden takma bile kafana. Benimde 20. Haftada bu hale geldi
Nuraslanklc 38Prens38 valla ya kilolu olunca sağlıklı oluyor sanki kilo aldırıp ne yapacağım anne karnındaki çocuğa sanki 🙄 ödülmü verecekler tebrikler 4-5 kilo çocuk doğurdunuz buda madalyanız👀👀