Hafsafak Merhaba anneler ♡ sağ elim yüzük parmagim ve orta parmagim çoğunlukta olmak üzere felaket der3cede uyuşuyor . Özellikle el işi yaptigimda mutfakta bisey doğrarken falan. Böyle olan varmı aranızda?
Ozlemfehmi Hafsafak bennnn 🙁 once geceleri kolum filan uyuşuyordu. Simdi artik surekli parmaklarimda uyusukluk var yemeek yaparken bile hissediyorum 1 haftadir cok rahatsizim🙁 haftaya randevum o zaman soracam doktora
Elisatubis Geçenlerde bana da oldu bi süre sonra geçti normal diyorlar ama sık sık tekrarlanırsa doktor git bence
Ebruss Benimde oluyordu sağ elim son 3 parmağım hala kasılıyor doktor magnezyum verdi geçmez ama rahatlatır dedi. El işi yapma diye uyardı mutfak bezi sıkarsan da olurmuş yani elini cok yormaman gerekiyormuş. Sinir sıkışmasından dolayı kasılıyor 🙁
AyseTugba22 Canım ben onu 1 aydır yaşıyorum ellerim hep uyuşuyor parmaklarım bazıları uyuşuk gün içerisinde gece yatarken de uyuşmalarım oluyor doktor ödem den kaynaklandığını söyledi tuzu azalt dedi oda etkiliyor muş hamilelik boyunca sürer miş artık alıştım geceleri hiç uyuyamıyorum ellerim kollarım uyuşuyor ☹️
Macidenez Bende de oluyordu özellikle uykudan uyanıyordum 10 dk açılmasını bekliyordum doktoruma söyledim magnezyum verdi artık olmuyor sizde doktorunuza danışın
Hafsafak El işi derken bebeğime tulum susluyorum yastığını mendil falan işliyorum zaman geçsin d8ye işte ama uzun süre yapamıyorum hemen uyuşuyor durunca geçiyor. Magnezyum bende kullanıyorum ama geçmiyor. Korkum hep böyle kalması:( inşallah geçici bi durumdur