alaBektaGen Benim de kızım olucak ve hala eşime bir isim beğendiremedim Balım çok hoşuma gidiyor belki düşünen olur
alaBektaGen BetlGke afrayı bizde öyle sanıyorduk değilmiş bide sonradan afra tafra diye kızla dalga geçerler dedik vazgeçtik
Svcnn Sema41 hala isim konusnda bise kesinlestremems biri olark kendi vegendiklerimi sizede sunaym DEFNE DURU DERIN BERIN ADA KUMSAL aklima gelenler bunlar biz buyuk olasilik Kumsalda durduk ama faha kesn karar veremedik😯coo zorms bu karar verme isi
Mybabe deletedmom04 kasem araplarda cok olan bir isim erkek ismi zaten anlam olarak daha cok erkek karakterde ve Allah adina yemin etmek icin kullanilir
Sevde123 alaBektaGen yaa😂 bende çok afra ismini istedim ama etrafmdakiler soğuttular çocuğa afra tafra derler safra derler diyip durdular😔 vazgeçmek zorunda kaldım. Asel hüma da karar kıldık şükür 😄
gulcins PelinHekimoglu kayınvalidenizin ismi fakat cidden maide güzel bir isim ağır bir isim kulağa çok dolu dolu ve güzel geliyor 🙏
KymetKaplan PelinHekimoglu küçücük bebeğe de öyle denmez ki büyüklerin ismini koymak bana saçma geliyo tabi yine siz bilirsiniz
PelinHekimoglu KymetKaplan bana da öyle geliyor yakıştıramıyorum bu ismi ufacık bebeğe ama durum ciddi asla dinlemiyordu adam kararını vermiş 🙄
Aysegulaydogan Gokcin Bende eşimde elisa istiyoruz 12 sinde kontrole gitcem cinsiyeti için bakalım alp mi elisa mı olacak bebeğim😍
Gokcin Aysegulaydogan hadi hayırlısı canım benim 🤗😊 bende elİSA dedim eşimin adı isa içinde isa var hem dedim eşim yok ya dedi .elizanda karar verdik😊