Bkwski CiaoBella sadece Kağan ismini birine yazması için her söylediğinde "arada yumuşak G var" demek zorunda kalacak bebeğiniz ... 🤗
CiaoBella Bkwski evet ama babasının ismi Oğuz; tarihte Oğuz Kağan var ya, o yüzden Kağan'ı seçtim uyumlu olsun diye... Kaan olmuyor aynı uyum 🙂 ille yumuşak g istedim🤣
Nilemyus Bende geleneksel isimleri çok seviyorum. Yeni nesil isimler uydurma gibi geliyor kulağa. Örnk fatma , zehra , zeyno, elif vs.
Dejavu Ben hala ne koyacağımi bilmiyorum. 2 haftam var inşallah 😂 ama beğendim isimleri yazayım fikir olsun Asya. Ravza. Defne . Ikra. Berra Gülbahar. Gülru. Dilruba . Yaren. Erva . Buğlem. Mihrimah. Belinay. Meyra . Miray. Nurbanu .
deletedmom04 CiaoBella ant yemin demek aşkımızın yemini olarak düşünmüştüm söyleme tarzınıza göre kaba yada hoş olabilir kişiden kişiye
SyhnHtp Zeynep ismi vazgeçilmezim 🙂 kızım olacakmış adı hazır zeynep 🙂 İki isim istiyordum ama zor oluyor çok diyorlar yoksa zeynep ada ,zeynep duru,zeynep ikra düşünüyordum ama ikinci isim konusunda kararsızım.
Gonulsonmez Nilda koyucam kızımın adını inşallah 🙏 şu an başka bir isim beğenemiyorum. Mucize ve kadın asker anlamına geliyor. Sizce nasıl??
Gokcin Sema41 Kuzum benim bizimde kızımız olcak allahım sağ sağlim kucagimiza almayı nasip etsin🙏😊😍 bizde Elizan koyucaz👶😊
Hatice96 Benimde kızım olacak aslıhan yada asya düşünüyorum Asel ,Hira,Mira, da olabilir. Kayinvalidemin adı ayşe ayşegül koyup suprizmi yapsam diorum kafam karışık.