CiaoBella deletedmom04 Kasem ne ya anlamını bilmiyorum ama fonetiği çok çirkin🙈 Bir kızın olursa sakın koyma bence 😊
ElaMirza Benim bi oğlusum var ismi mirza eğer bir kızım olursa (14 haftalık hamileyim) adını merza dusunuyorum❤
Bhr123 Elizan💗 uzaktan gelen ezan sesi anlamı bir kızım var elifnaz ikinci daha cinsiyeti belli değil bu da kız olursa elizan düşünüyorum
Asilduru Yaaaaaa hep aynı isimler yaaaaaaa bir zaman da ortalık pelinlerden sulardan nurlardan geçilmiyordu herkes aynı isimleri koyacak ne zamandır takip ediyorum 😒 Türkiye on tane isimden ibaret olacak bir yıl içinde😒
Canangnr Asilduru Ya allah iyiliğinizi versin sesli güldüm valla çok yaşayın 😄😄😄 Benim kızların isminde su yok susuz benimkiler içinde bal var ama 😄 Melis ve melina. Melis bal yapan arı demek Melina bal demek Allahum ikisinide kucağıma almayı nasip ederse tabi ki 🙏🏻
bebiss1 ikra ... esilla.... sudem.... zeyneb... surenur.... ilkgül.. benim hosuma gidenler 11 haftalim cinsiyetimiz bellisiz
Gozdegnc Asilduru inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız🙏güzel isimlermiş,Başka postlarda okumuştum yorumlarınızı doğumunuzada çok az kaldı sanırım