300917 Merhaba arkadaşlar. İlk gebeliğinizde sancılarınız kaçıncı haftada başladı. 40 haftayı görenler çoğunlukta sanırım. Umarım o kadar bekletmez benim miniğim.
Yessimy 39+6'yız ve 40 haftayı görecek gibiyiz doktorda ilk gebeliklerde 40'ı buluyor çoğu zaman dedi. Koskoca 9 ay su gibi geçti ama şu son bir hafta geçmiyor resmen
Minikkkuzummm hulyagmurat 36+ 4 çok ideal ya😊 Tabi sağlıkla hayırlı zamanda gelsin ama.. 40 falan Çook uzak ve fazla😕
Nebahathumeyra 300917 yani ben çok Doktoru dinleyen bir tip değildim bana yat demişti hep ben yatmadım ama bakacak kimsen olmayınca mecbur kakıyorsun bir yerde de erken dopum riskimiz vardı zaten
hulyagmurat 300917 az birazcık kanamam gelmişti oysa ki nişanmış tecrübe de olmayınca sabah doktora gittik Doğumun başladığını söyledi suni sancı aldım ama açıklığım 2 cm kaldı bebişim ve ben çok yorulduk kalp atışları düzensizleşti acil sezeryana alındım 🙂
hulyagmurat Minikkkuzummm valla ikinciye hamileyim şimdi 30 haftalık ama bu bücür ablasından daha aceleci ve zıpır umarım ablasından erkenci davranmaz
Minikkkuzummm hulyagmurat ablasıyla aynı haftada gelir belki 😊 Ben de 33 üm.. 37 gibi gel annecim diyerek hastane çantası hazırlıyorum :)
Minikkkuzummm hulyagmurat ablasıyla aynı haftada gelir belki 😊 Ben de 33 üm.. 37 gibi gel annecim diyerek hastane çantası hazırlıyorum :)
hulyagmurat Minikkkuzummm yok canım o 38 den önce gelmesin 😬 Sağlıkla doğsunlar gazlı bebek olmasınlar mışıl mışıl uyusunlar büyüsünler inşallah 😂