Bsraucar Hamileyken limonlu soda içmek zararlı mı ? Doktorum içebilirsin dedi fakat yinede tecrübeli annelere sormak istiyorum 🌸 [ İlk gebeliğim]
07052019 Bsraucar içinde şeker olan limonlu sodalar zararlı, ama ben sade sodanın içine limon sıkıp içiyorum. Mideme de iyi geliyor. Doktorum da içebilirsin dedi
Asporcee Bsraucar 36 haftalığım ben hergün 1 dışa içiyorum ama sade içiyorum ben doktorum bu zararı yok dedi aksine yararı varmış.
nilly Bsraucar meyveli sodaların hepsi zararlı diye biliyorum. Sade alıp içine limon sıkabilirsin. Aşırı soda tüketmekte zararlı günde bi tane falan iç canım
[silindi] Bsraucar bende limonlusunu içiyorum canım zararı olduğunu düşünmüyorum.ama çokta bilgim yok🙃
Nrscelik Bsraucar limon aromalı sodalar sadece hamileler için değil herkes için zararlı. Ve o tarz içecekler gebelik şekerine sebep olabilir. Sade sodaya limon sıkıp içebilirsiniz ama sade soda içerkende içeriğine dikkat etmek gerekiyor.
Busraae Bsraucar bende doktoruma sormuştum canım zararı yok ama şekerli içmesen daha iyi olur sade soda iç demişti