Minti Allah Allah gerçektrn ilk defa sizden duydum beni alttan muayene etmeye gelen doktorumdu suyumu patlatan oydu hatta nöbetçi olan arkadaşıydı beni ona teslim ederken cok önemli bir hastamdır nolur ona iyi bakın dedi mecbur 5,bucukta suni sancı takıldığı icin onunda saati bitti hem ne gerek var dimi bidaha para vercem sen doğurt diye valla irem hocada onunla aynı uzmanlık alanında o doğurttu cokta yardımcı oldu sadece dikişi ebe yapıyor seni ebe temizliyor doktor doğumu yaptırıp gidiyor zaten. Sabah özellikle doğurtan doktor geliyor bilgi veriyor hatalarını söylüuor gerçekten bazı hastaneler refakatçi kabul etmiyor benim annemle kayınvalidem kaldı eşim çalışıyordu cünkü ve sancı cekerken yanımda ablamla görümcemde vardı 4 kişi yani kim alırkii bu kadar kişiyi kimi hastanelerde izin vermiyorlar hemşireler sözde yanında duruyor ama kim kime faydası olur ki ailesinden başka onlara nazlanamıuorsun yani canım seni korkutmuşlar ama hastanenden memnunsun demekki insallah sağlıkla doğurursun canım kaç haftalıktın 🙈