HlyaZengin Hamileyken saç kesilirmi veya kestiren varmı ? Bunun bi hurafe olduğuna inansamda anne iç güdüsü kestirme diyor ne yapmalıyım
Canangnr HlyaZengin Tırnaklarımızı kesiyoruz,epilasyonda yapıyoruz yani saç neden kesilmesin canım arkadaşım 💇🏼♀️ Sadece işlem yaptırmamaya dikkat edicez içinde kimyasal olan herşey bize negatif İyi gebelikler 🙏🏻
SevgiSungur Kesilir ben kestirdim hatta doktoruma sordum hiç birşey olmaz dedi.mantıkende saçma zaten saç kesilmiyorsa diğer tüylerimizide almamamız lazım o zaman 😊
MintiriskamM Bende kararsız kalmıştım ilk başta ama dedikleri gibi hiç bi kılımızı tüyümüzü tırnağımızı kesmememiz gerekiyo ozaman, saç boyatmak belli bi süreye kadar zararlı çünkü kimyasal var. Ben geçen hafta kestirdim kuzenim de hamileyken kestirmişti 😊
HlyaZengin Haklısınız kızlar çokteşekkür ederim hepinize🤗🤗💕 yinede iyi geldi bunları duymak çünkü uzun saç bakımı çok zor oluyor hamileyken, ilk iş kestireceğim bende 🤗💕
Papatyaa HlyaZengin kesilebilir canim tabiii ki hurafe bunlar ama boyaya bende karşıyım kimyasal olduğu icin
Nagis Benim saclarim çok kırıldı kapaliyim ama insan kendini yinede bakımsız hissediyor. Babaannme sordum kesilir biz keserdik eskiden dedi 77yasinda kadın sonuçta
hande123 HlyaZengin ben kestirdim sadece hurafe bence ömür biçen Allah tır biz buna nasıl müdahele olabiliriz ki
Hazal1 Sanırım sac kestirince vucuttaki tüm vitamin saca gitcegi icin bebege cok vitamin gitmiyomus bende öyle duydum. 😍