Mrvdmrbs çocuk kusmaktan dolayı vücut şeker oranı düşer ve sıvı kaybettiği için de halsiz düşer siz o reflor ilacını mutlaka verin toparlar iyi olduğuna çok sevindim ben oğlumu üşütme gibi kusmalarda köy nanesi ve içine az limon sıkar içiririm bebeklikten alıştırdım dağ kekiği falan içer yani ama virüs enfeksiyon gibi durumlarda nane limon fayda etmez direk hastaneye alınır antibiyotik ve gerekli ilaç tedavisi başlarlar biz bu kusma olayını geçen sene Mart ayında yaşamıştık Sincan Nafiz Körez hastanesine götürdük serum verip geri gönderdiler o hastane kapanmalı 😡😡hemşire ile tartiştik hepsi ayrı telden oynuyor ertesi gün Yenimahalle eğitim araştırmaya gittik yapılan tahlil tetkik çocuk şeker seviyesi 27 ölçüldü az daha oğlumu kaybediyordum Allah kimseye vermesin 😓böbrekler sıkıntıya girmiş hemen yatış verdiler prof ve diğer uzman doktorlar hepsi seferber oldular 3 günde toparladık bize o zaman zinco ve reflor yazdılar biraz kullandık geçti şükür sizinde toparlar sıvı vücut için çok önemli bizi ayakta tutan sudur