Bebisim_1208 Kızlar 24 haftalık gebeuim bugün bebegimin hareketini hemen hmm hiç hissetmedim diyebilirim sizce napmaliyim
Bebisim_1208 Samnur dün badem süt içtim akşamdan sabah hiç durmadı hep hareketliydi ama bugün hiv yok
Minnos12anne Bebisim_1208 yorulunca bi sonraki gun oynamiolar genelde bnde bi kavanoz cikolatanin sabhina gun boyu hicc hissetmedim ertesi gun tekrar basldi 😁😁korkmayalimmm
Ozgeurkn Benimde olmuştu bigün çok az hareket etmişti baya bekledim sonra gittik hastaneye ntsye başladılar birden hareketlenmeye başladı ama çok stres olmuştum acildeki doktor hareket etmemesi çok önemli değil bu haftalarda demişti( 6 aylık) son haftalarda daha önemli hareket etmesi demişti ama gelde bunu bana anlat insanın ömrü gidiyor öle olunca 🥺
ikicocukannesi_ Bebisim_1208 bende 26 haftaligim gebelik şekeri yüzünden diyete başlamıştım bebeğimin hareketlerini etkiledi azaldi baya 😔
Beyzanurlina Bebisim_1208 27 haftalıgız banada oluyo kuşum normalmiş bı ıkı gun oynamamas hafta aralarında oluyo genellıkle herzaman hareketli deyil tam duzenı ne zaman oturur bilmiyorum😬
Bebisim_1208 Beyzanurlina bilmiyorum kuzucum ya dün maşallah akşama kadar çok hareketliydi de bugün tık yok belki uyuyor diye motive ediyorum kndimi😂
Ebrugunesss Bebisim_1208 canım bebeğinin hareketlerini dokunmadan hissedebiliyomusun dokunmadan hissetmek hareketleri kaçıncı haftadan sonra oldu canım
Bebisim_1208 Ebrugunesss evet dokunmadan hissedebiliyorum hareketler 17 haftadan beri başladı sadece çok şükür bu hafta artık dışarıdan tekmeleri belli oluyor
Ebrugunesss Bebisim_1208 anladım canım bende 21 oldum hareketleri dokunmadan pek hissedemiyorum çok az hissediyorum yani dün ilk teknesini attı bugünde çok uğraştım bi daha atmadı merak ettim bu yüzden
Deletedmom293 Bebisim_1208 aynı haftadayız canım bende 2 gündür yavaş hissediyordum bugün kalp atışını dinlemeye gittim çok şükür 🙏🏻 Dr 30. Haftadan itibaren takip edicez şimdi olur böyle dedi sende bi git istersen yani rahat etmek için
Ebrugunesss Deletedmom293 evet çok güzeldi 🤗sürekli olsun istiyorum şuan tam hissedemedigim için sürekli konuşuyorum tepki versin diye ama pek ise yaramıyo
Deletedmom293 Ebrugunesss az kalmış yakında seslerede tepki verecek benimki benim sesim müzik sesi babasının sesi tepki vermeye başladı özellikle babasıyla sohbet ederken çok vuruyor kız çocuğu işte babacı 😊