Meryemyigit 123456M valla burdan öyle şeyler okudum ki çok cesaretli olmama rağmen korktum acaba dedim.gerçekten hiç ama hiç ağrımadı hissetmedim desem yeri🤷🏻♀️
ays33_dndrr 123456M nefes egzersizleri yaparsan kolay olur . Yani bildiğim kadarıyla nefes egzersizleri çok önemli her konuda
Defnealinam Korkma kuzum kendını kasma emın ol korkulcak bişy degıl cınsell ilişki gıbı bn bugun oldum yıne
dvran22 2 kere oldum öyle can yakacak bi muayene değil ..muayene sırasında kendimizi kastığmız için bi an acı hissediyorsun o kadar, kendini kasmasan o acıyı bile hissetmezsin ama vücut kendini ister istemez kasabiliyor sadece sen o sırada derin nefes alıp kendini rahat bırak
Misskokulumm Meryemyigit darısı başıma ben.de normalde hiç korkmam o tarz şeylerden burdan okuya okuya korkmaya başladım 1 hafta sonra var benimde umarım acimaz🤦♀️
Meryemyigit Misskokulumm sadece rahat ol hiç kasma ben öyle yaptım hissetmedim bile☺️🤲🏻İnşallah sende çok rahat atlatırsın
123456M Kizlar cati muayenesi oldum biraz acidi ama dayandim cok ölünecek bir agri değil rahat olun. Persembeye gun aldik cati darligi sebebiyle spinal sezaryen olucamm