Zbydakrn Arkadaşlar Doğum çantası için pişik kremi ve göğüs kremi almam gerek fakat hiç bilgim yok kullanıp memnun kaldığınızı yazar mısınız ?
ucmgk21 Zbydakrn bende bir haftadır bunu araştırıyorum. Çanta hazırlığı yapıyorum yeni Doğum yapan arkadaşlarım da var sonuç olarak göğüs kremi lansinoh, pişik kremi de mustela önerdiler. Bebeğe dair herşeyi mustela düşünüyorum
Beyzakvrkk Zbydakrn Gögüs ucu kremi lansinoh aldım pişik içinde bepantol pişik önleyici aldım ve çantaya koydum. Ama gögüs ucu kremini bir hafta önceden sürmeye başlarsak daha iyi oluyormuş yara olmaması için
Mr1517 Zbydakrn göğüs ucu kremi almadım aktardan badem yağı aldım cidden faydasını gördüm bence deneyin hem fiyatıda uygun hem sağlıklı besleyici
bsrgz Zbydakrn göğüs kremi lansinoh, pisik kremi de sudocrem doktorumun tavsiyesi uzerine aldim çok memnun kaldım.
Mkemal Göğüs ucu kremi lansinoh, pişik kremi ben desidin mavi kaplı olanı kullanıyodum.Ama pişiğe en iyi gelen krem hametan pomad. Hem doğal hem çok ucuz.
Mr1517 BhrBrfn kuzenlerim falan hep kullandılar memnun kaldılar bende kullanıyorum doğuma gerçi 26 gün kaldı ama çatlaklarım vardı göğüs çevresinde azaldı yani besliyorda bence tavsiye ederim deneyin
nilly Lansinoh, pişik için bepanthol veya hametan. Önerim instagramdan mühendisinoğlu adlı hesabı takip edin. Ürün içerikleri ayrıntılı bi şekilde var orada.
OznurC Bende hazırlık için lansinoh aldım göğüs ucuna sudocrem aldım pişik kremi o da muhteşem bir kremmiş ablam 2 çocuğunda da bunları kullanılmıştı ve hiç sorun yaşamadı ama instagramda mühendisinoğlu diye bir sayfa var ve herşeyi ürünleri araştırıyor ve ne kadar zararlı madde olup olmadığına bu söylediğim ürünler çokta doğal değil ama etkili ürünler bir oraya bakın hem az kimyasal olsun içeriği derseniz fikir olur sizede
as_af Genellikle göğüse lansinoh pisige bepanthol oneriliyo. Ben pisige nivea aldim gogusede lansinoh alicam